Började kl 8.30 med röst uppvermning imorse sen hade jag Dans vi dansar street föör kul!!
Hade även street klass med Jonna igår och det är så kul. Det här är sista veckan på grundkursen sen har vi en special vecka innan vi börjar med höst show perioden.

Ikväll har vi genrep med lite publik inför imorgon då vi ska redovsia våra TP projekt. Börjar bli rätt spend men längtar tills imorgon för åker hem sen till Christoffer för att sen åka vidare mot Stockholm.
Vi har modell träning ikväll innan genrepet. Så nu sitter jag här och dricka cola och käkar lite godis.

Hinner inte skriva mer nu för ska strax börja nästa lektion igen.

Så skönt att få sovmorgon idag. Vi börjar inte för en kl 13 för våran drama/muku lärare Helena är sjuk, men jag klagar inte för de. Så nu tänkte jag pallra mig upp ur sängen och gå till Olof Nils (våran ica supermarket) och apoteket för mina läppar är verkligen helt förstörda. Vaknade igår och hade massa små blåser på hela läpparna men idag har jag inga blåsor dom har torkat men min läppar är svullna och gör jätteont. Vi här hemma igår började fundera på om det kan va min apelsinjuice som jag reagerat på, brukar inte ha den men vi får se.
.
.

min läppar :(
Här kommer några olika bilder!
.
.
Mitt rum här i Bjärnum
.
.

Mitt älskade hjärta när vi var och köpte en TV
.
.

Vi <3
.
.
Önskar jag kunde ligga och ha dig bredvid mig. Du är det bästa som hänt mig!
Jag Älskar dig Christoffer Wickman!

Nu har jag varit lite dålig igen på att uppdatera. Ber så hemskt mycket om ursäkt för de men här kommer min måndag och tisdag.

Måste bara säga att i söndags kväll när jag kom hem så gjorde jag en tacopaj som blev hur god som helst! :)

Måndag: Dagen började med att jag var i skolan kl 06.45 för att börja rep med TP gruppen. Det gick faktiskt väldigt bra även fast det va så tidigt på morgonen. Sen kl 10 så drog dom andra vanliga lektionerna igång och vi hade vårt första klass möta där vi prata om olika saker som vi i klassen tycker osv. Sen hade vi kör redovisning det var faktiskt riktigt kul, nästa alla hade valt samma låt men alla hade gjort dom helt olika. Jag säger som våran lärare sa
- Jag är mycket nöjd och jag är possitivt överraskad.
Sen fortsatte dagen med TP och drama. Men sen efterskolan så var det våran TP grupp som hade tid med Rickard för att få feedback och han skulle säga allt som vi skulle tänka på och göra bättre. Det gick jättebra och han tycker att vårat projekt var väldigt bra och gripande.
Sen fick vi gå hem och då blev det plugg och fixa lite där hemma för att sen lägga sig och kolla på Idol.
Men var i skolan i 12 timmar så var väldigt trött.

Tisdag: Idag vaknade jag och hade blåser på hela min läppar. Det var små vatten blåsor som gjorde svin ont så det var bara att pallra sig till apoteket för att köpa en salva. Nu känns det mycket bättre. Men dagen börjades med balett lektion faktiskt en rätt rolig lektion idag. Vi fortsatte sen med mic-teknik där jag och Tusse började med våran låt och vi filmade hela lektionen idag för att se titta på det i slutet. Jag har verkligen jättesvårt att titta på mig själv men det var ändå bra. Vi kunde dock ha haft mer energi en vad vi hade men men.. Sen har vi haft TP och drama.
Jag är fortfarande kvar i skolan nu för vi har haft modell träning idag inför modevisningen den 9 oktober. Jag ska gå för JC, Kalbergs (en lite byrare affär) och sen en affär som heter Nisses där dom har allt typ så ska bli intresant. Nu sitter jag i skolan och väntar på att mitt TP rep ska börja.


Kommer nog kanske ett litet video klipp från dagens mic-teknik i nått inlägg här framöver.



I helgen ska jag och Christoffer åka till Stockholm för att mysa och bara ha det hur bra som helst. Saknar honom fruktansvärt mycket ♥

Sitter på en pizzeria i Kristinehamn och fördröjer tiden. Har en tv precis här så kollar på Life of Ryan på MTV det är faktiskt rätt bra!
.
Men jag måste ju bara säga att fy vilken ful dialekt dom har här, USCH!!
.
Ska nog sitta här en stund till innan jag börjar dra mig till godis affären så man har nått gått i bilen, kan behövas.
.
JAG BLIR GALEN PÅ FACEBOOK!! VAD HÄNDER!!
.
.

.
Ryan är galet lik min kusin Jonte, helt sjukt!
I fredags när jag kom hem så stod maten klar där hemma. Christoffer och Feffe hade stått och laget jättegod mat. Det bjöds på potatisgratäng och fläskfilé med bea sås, mums!
Så fredags kvällen blev rätt lugn för våran del låg och tjocka oss i soffan helt enkelt.
.
Lördagen så tog jag mig en snabbis sväng upp på stan och kolla lite. Hitta en byxdress som var på rea kosta bara 40kr hur bra som helst. Sen vidare till mormor för att mysa med henne, äta mat och bara vara.
Vädret var ju inte direkt på topp kan man ju säga och jag skulle gå till svampen efter det för att träffa Emma och fika lita. Jag var dyng blöt när jag kom fram men alltid lika värt när man ska få träffa henne.
Kvällen spenderades hemma hos Jessika med skönt folk och sen blev det Villa Strömpis för vår del. Där mötte jag upp Emma, Lollo och Amanda. Tack för gårdagens kväll.
.
Nu sitter jag på bussen till Kristinehamn där jag sen ska få vänta i två timmar för att bli hämtad av Jessika och Sandra så fråga är vad gör man i Kristinehamn? Har typ aldrig varit där så jag hittar ju inte direkt, men jag får väll hitta mig ett fik eller nått liknande för att fördriva tiden.
Men det är ändå inte min dag idag känner jag, jag är inte på så bra humör och jag är trött och grinig. Ville verkligen inte åka hem till Bjärnum redan nu. Men det är bra o veta att jag har nästa helg att se fram emot då jag och Christoffer ska åka till Stockholm.
.
.
.
Olika byxdresser men min likar mest nr 4
Stressig fredag...
Massa strul med hemresan på söndag hur jag skulle ta mig dit jag ska och dom jag ska åka med strula en massa med vart jag skulle osv.. men nu är det bestämt att jag måste ta mig till Kristinehamn på söndag för att sen åka hem med Jessika och Sandra som har varit i Karlstad.
Resan hem idag i bilen var jag helt seg, va tyst nästa hela vägen till Jönköping där vi släppte av Lovisa. Men nu sitter jag på tåget igen och Emelie och jag hade en mysig stund på stan innan jag satte mig på tåget.
.
Annars är våra fredagar väldigt lugna men det är sista vecka det är en lugn fredag för snart drar vi gång med höst showen och den perioden kommer det vara fullt upp. Men efter skolan idag så hade vi rep med TP och vi satte ljus inför föreställningen och på måndag kör vi igång kl 06.45 med rep igen.
Den här veckan har jag verkligen varit ovanligt trött. Jag har varit helt seg och borta hela tiden känns inte som jag har varit 100 % närvarande i skolan. Så det ska verkligen bli så skönt att komma hem till Örebro i helgen. Mysa med mitt hjärta och träffa min mormor!
den 9 oktober ska jag vara modell i Hässleholm jag ska gå för JC och en till affär som jag inte mins namnet på. Så får hoppas verkligen att jag får några snygga kläder att visa upp. Vi ska troligtvis dansa också sen bjuds det på middag på kvällen.

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera men det är för att det är så sjukt mycket att göra nu hela tiden. Känns inte som tiden räcker till och när man kommer hem på dagarna är man helt slut så man bara ligger och slappar.

I tisdags hade vi mic-teknik och jag och Tusse sjöng våran låt som vi hade tränat en massa på och vi fick jättebra feedback av både klassen och Malin. Dom tyckte det var jättebra stageing och att våra röster passa bra ihop. Dock så märkte vi att jag ibland kollar ner i golvet (fråga mig inte varför) men jag gjorde det. Sen var jag mer glad/showig och hon va mer kaxig och vi skulle vara med kaxiga så det var bara att lägga på en blick så var de klart ;)
Så på nästa mic-tekniks lektion så får man välja vad vi ska göra så ska vi spela in det och både jag och Tusse tyckte att vi skulle köra "Sisters" så det blir den igen.
Vi hade sen senare balett lektion och det vart lite konstigt för jag fick kramp i tårna och hade det hela kvällen och natten sjuukt jobbigt. Jag fattar inte riktigt hur det kan ha blivit så mycket ansträngt men jag var väll noga på baletten helt enkelt. Sen på kvällen så drog jag mig hem och plugga och Hanna kom till mig och kolla på Idol och plugga tillsammans,  super mysig tjej!

Igår onsdag så började dagen med MUKU (musikalkunskap) inte mitt favorit ämne dirket men det var faktiskt en bra lektion. Vi kolla på A Chorus Line och vi satt sen och pratatde lite om den. Vi gick även igenom läxorna vi haft. Tur att jag gjorde den kvällen innan. Senhade vi dans och gick jättebra för mig och som vanligt superkul.
Våran drama lektion var väldigt speciell vi skulle gå runt och ge varandra pikar som vi inte menade förståss men det är ändå riktigt svårt att ge pikar till andra och sen ta emot från andra. Men det var en mycket känsloblandad och inspererande lektion så tack för den lektionen Helene.
På kvällen hade vi TP rep och min grupp var hemma hos oss innan för att sitta och prata sen bar det iväg till skolan för att börja repa. Vi repade från 19.30-23.30 jag trodde jag skulle , hade verkligen ingen energi kvar och jag längtar väldigt mycket hem just nu. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situvationen. 


A Chorus Line

sitter i skolan och ska snart ha sånglektion, vi har självstudier på schemat nu. Imorse hade jag dans igen med Jonna :)

Nu är man precis hem kommen från skolan, det har varit en sjukt lång dag.
.
Började med att jag igår hade svårt att andas (jag har astma) och mina mediciner hjälpte inte som du brukar. Det satt i hela natten och jag vakna i morse med att jag inte kunde andas. Så jag tog med medicin för att hoppas att de skulle blir bättre men icke sa nicke. så när jag kom till skolan vid 8.30 så ringde jag till vårdcentralen för jag mådde inte bra utav det. Så jag fick en tid 9.20 och väl där fick jag speciell cortisontabletter som skulle lösas upp i vattnet 12 st skulle jag ta. Väl tillbaka på skolan så hade dom börjat med sångredovisningen av Jazz låtar. Jag var sist av alla för att jag fick en akuttid hos läkaren. Men det gick faktiskt jättebra för mig, jag är nöjd!
.
Efter sången hade vi dans med Jonna som vanligt sjukt kul. Men jag hade tagit några doser av min medicin så jag hade inte så mycket krafter men jag körde på ändå.
Tränade med Tp gruppen och sista lektionen hade vi drama med Helena. Vi körde typ heta stolen fast alla fick ställa frågar till henne sen fick vi ställa några frågor till varandra om det var nått man undra om.
.
Väl när skolan var slut blev vara det bara att sätta igång med olika rep.
Började med kör rep i våran lilla grupp. Blir nog riktigt bra om det låter som de lät idag. Vi ska redovisa den på måndag för varandra.
Sen repade jag och Tusse inför mic-tekniken kommer som vi har i morgon bitti kl 9.00, hoppas Malin blir nöjd!
.
Sen fick vi bara slänga i oss lite mat snabbt för att sen köra igång med TP rep. Det gick jättebra idag nu på kvällen och vi körde igenom hela föreställningen.
Och nu ligger jag som vanligt i sängen och jag har sjukt ont i ryggen vet inte riktigt varför men de värker i hela svanken. Det kom efter dramat så tror att jag satt konstigt på stolen.
.
.
En bild från förra årets höstshow
.
Nu är det dax att sätta igång med plugg och ta en dusch, försöka hinna med att städa mitt rum också.

det är mycket som går runt i mitt huvud ju7st nu och allt handlar väldigt mycket om vänner.
Att vänner kan förändras på ett sånt här sett förstår jag inte, jag förstår heller inte att man kan tro sig veta att man känner en människa sen visar det sig att dom i själva verket inte bryr sig allt!
Så just nu känns det verkligen som den ända som verkligen står mig nära som jag kan berätta allt för och som jag vet inte sviker är Christoffer! Han förstår, han lyssnar och han bryr sig.

Jag trodde att det som vi hade var äkta vänskap men nej du kan inte ens höra av dig, det gör mig ledsen!

Nu sitter man på tåget igen hem till Bjärnum!
Min helg hemma i Örebro har varit helt fantastisk, mycket skratt och mycket mys tillsammans med nära o kära!
.
När jag kom hem i fredags så blev de puss kalas med älsklingen sen lånade vi Therese och Kims bil för att bege oss till Marieberg för att inhandla lite träningskläder till mig och present till Nydde. Vi mötte upp André och Feffe på marieberg och tillsammans åkte vi hem till Nydde för att överlämna presenten och fika lite. Blev dock väldigt kortvariga för jag och Christoffer skulle ut och äta tillsammans.
Vi hamnade på Efesos en jättemysig restaurang och vi satt där i över 2 timmar och bara pratade och hade det hur mysigt som helst. Maten var kanon och med ett trevlig sällskap kan de inte bli mycket bättre.
.
Lördagen var också toppen för jag träffade Hanna som jag inte har träffat på såååå länge. Det var verkligen hur skönt som helst att träffa henne. Jag åkte till Lindesberg där hon har flyttat ihop med sin pojkvän Tobbe, dom bor verkligen jättefint!
När jag väl va hemma igen blev de mys med Christoffer vi skulle ha gått till hans mamma men det passade dom bättre idag så vi blev kvar hemma, gick och köpte mat och hyrde en film.
.
Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar och plockat iordning allt som är mitt för i Oktober flyttar dom till Malmö, mamma har fått jobb där. Så det kommer bli väldigt skönt för mig att ha nära till dom. Min storebror flytta till Göteborg igår så nu är vi alla utspridda. Sen nu på eftermiddagen så var vi hemma hos Christoffers mamma Gunilla och hennes man Anders. Therese, Kim och Ellah kom oxå dit. Gunilla hade bakat en super god tårta så nu har man verkligen tjockat sig till max denna helgen.
.
Jag, Christoffer och Ellah i Grekland!
.
Så nu är det bara att börja tänka på nytt igen när det gäller mat (även fast jag aldrig bryr mig) för en ny tränings vecka börjar imorgon. Fullt upp!!
.
.
Grattis även till Emma som fyller 20år idag och Bella som fyller 21år idag!
Idag är det som vanligt väldigt korta dagar i skolan. Vi började dagen med kör med Malin, vi fick gå iväg tre och tre och träna på trekör. Sen fick vi komma in till henne och sjunga upp det för henne, för att hon skulle kunna sa vad vi kan när det gäller stämmer. Gick jättebra för mig! :)
Efter det var det dans på schemat alltid lika kul men eftersom jag har en grym träningsvärk så blir man lite begränsad. Jag hade mitt lilla samtal med Jonna idag och det gick jättebra, jag är mycket nöjd med det hon sa.
Dom sista 20 minuterna av lektionen gick vi alla in till mysen för att titta på oss när vi dansar. I onsdags så filmade nämligen Jonna oss för att vi själva ska kunna se våra brister, haha intressant att se. ;)
.
Nu sitter jag här på tåget och skriver och det är någon i min vagn tror att det är tjejen bredvid mig som håller på med hästar för det stinker verkligen hur mycket som helst. Jag är väldigt allergisk mot hästar också så det är rätt jobbigt det kliar överallt och jag börjar få svårt att andas. Mindre kul om jag säger så!
Men snart är jag hemma igen och jag längtar mer än någonsin för nu va det ett tag sen jag var hemma.
.
Ussch!!
Jag har verkligen ont överallt. Nacken, axlarna, KNÄNA och ljumsken, det är inte speciellt skönt men det är bara att vänja sig att ha så ont efter Jonnas danslektioner. Våran nya koreografi är riktigt snygg men också riktigt jobbig.
Men så ska det vara, annars är det ju ingen utmaning eller hur?
.
Som ni tidigare förstått så vart jag arg idag men det är lugnt nu. Jag har precis haft skrattat inne i vardagsrummet då jag och Jenny stod och tränade på dansen men gick inte så vidare bra!
Men ett bra ordspråk - Övning ger färdighet man får helt enkelt köra på det och hoppas att det blir bra.
Imorgon ska jag ha samtal med Jonna så ska hon säga vad jag ska göra för att bli bättre.
.
Annars hade vi som vanligt en sjukt rolig drama lektion med Rickard idag, han är riktigt bra.
Svårt att förklara vad vi gjorde och om man inte var där så tror jag inte man tycker det är speciellt kul.
TP idag gick ovanligt bra, vi är riktigt nöjda med vårt rep idag.
.
Jag och Tusse ska sjunga en duett på mic-tekniken på tisdag så vi tränade för fullt idag. Vi ska sjunga - Sisters are doin'it for them self. Så himla rolig låt och vi har gjort koreografi och rubbet till den. Kommer bli kanon, vi är super taggade : )
.
Annars är snart denna skolveckan slut och det går sjukt fort just nu, vi har massor att göra hela tiden. Men den här veckan har nog varit den jobbigaste hittills när det gäller läxor. Så det ska verkligen bli skönt att få helg och få mysa med min älskling. Jag önskar att den här helgen kommer bli en lång helg och inte bara springa iväg som alla helger brukar göra. Jag vill bara ha tid tillsammans med Christoffer och verkligen bara vara med varandra så mycket det bara går.
.
.
Är för övrigt väldigt dålig på att ta bilder så därför det blir lite andra bilder ; )

Jag är så arg så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Hur ska det här sluta? Jag kommer inte ens kunna ha ett vanligt liv. CSN är verkigen inte helt kloka.
.
Och det gör inte saken bättre att huvudet sprängs på mig och en annan går mig på närverna. JAG BLIG GALEN!


Igår kväll var Anna-Lena Brundin (mamman i mysteriet på greveholm) och Lill-Marit Bugge på skolan och hade sitt första publikrep inför deras föreställning. vi fick se det och ge feedback!
Var nog inte riktigt något för mig men många andra skrattade.
Jag kom hem vid 21.00 igår och tog de bara lugnt och somna rätt tidigt.
.
Nu sitter jag i skolan och början om några minuter så hinner inte skriva så mycket mer.
.
LÄNGTAR TILL FREDAG!

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera men jag blev väldigt överraskad igår så därför har jag inte direkt lagt tid till att sitta vid datorn. Men jag tänkte berätta nu om både gårdagen och idag.
.
Igår hade vi sovmorgon så skööönt! Jag började kl 10 så jag kände mig väldigt utvilad.
Det var en vanlig måndag med kör, drama och TP. Efter skolan så stannade vi kvar och repade på TP. Sen var det bara att bege sig hemåt där de väntades massa med plugg.
Sen vid 19.30 tiden så ringde det på dörren, jag trodde det var Bea för hon skulle komma över till Jessika så jag lät henne öppna. Men jag tyckte det var ovanligt tyst för att vara Bea. Jenny gick ut i hallen och kom in i köket där jag satt med ett litet lätt leende på läpparna och jag kollar dit och vem står där om inte min CHRISTOFFER!
Jag blev helt paff, satt och bara tittade i 10 sekunder och fatta inte riktigt, trodde jag drömde eller nått. Men där stod han mitt älskade hjärta. Jag flög i hans famn och började gråta av lycka. Han hade verkligen lurat mig hela dagen när vi hade pratat i telefon och jag fatta verkligen ingenting. Men jag är nog världens lyckligaste. Han är bara så underbar. Puss på dig min älskling och tack för att du verkligen gjorde min dag ♥
.
Så igår kväll blev det bara massa mys med min bästa och jag slapp sova ensam.
.
.
.
Du & Jag
.
Idag har det varit en tung dag i skolan. Tisdagar är verkligen den mest intensiva dagen vi har i veckorna.
Röst o tal, TP, Balett och Mic-teknik.
Röst och Tal var verkligen en speciell lektion. Alla hade fått valt en text och gestaltat den med karaktär och allt sen tog våran lärare fram våra egna känslor och det blev så personligt så det va nog ingen som inte grät. Det vart verkligen känsligt, men också rätt coolt hur hon kunde få fram dom på det settet hon gjorde.
Mic-Tekniken gick väll sådär för min del, jag ville bara där ifrån, bara hem till dig. Men tack för att du kom till mig i skolan och krama om mig. Det var precis vad jag behövde.
Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt, kollat på film, käkat och jag har pluggat.
.
.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova ännu en natt tillsammans med min bästa!
Nu är helgen slut och jag sitter hemma och pluggar för fullt.
Kom hem för ett tag sen från Malmö där jag har varit med klassen och kollar på Singing in the Rain.
Jag måste bara säga att jag är grymt besviken, trodde den skulle vara så mycket bättre. Men andra akten var bättre en första så då blev man lite gladare igen.
.
Igår åkte jag, Lovisa, Emelie och Sofie in till Hanna i Hässleholm för att hjälpa till och fixa inför kvällen då vi skulle ha klassfest hemma hos henne. Det var kul och umgås och träffas så utanför skolan. Men jag kände hela kvällen att de var nått som fattades och de va Christoffer. Jag har inte lika kul utan honom!
Men jag har dom här fyra tjejerna som är hur goa som helst som jag kan prata med och som förstår mig.
Så tack till er tjejer och nu kör vi hårt i veckan LEHMS ♥
.
.
Emelie och Sofie hemma hos Lovisa i fredags när vi hade myskväll.
.
.
Lovisa, Sofie och Emelie från igår!
.
.
Har inte träffat min älskade på över en vecka och det känns helt sjukt. Jag saknar honom så det gör ont i mig jag vill bara vara med honom NU! Kärlek till dig hjärtat ♥
Fys pass med Jonna idag utomhus i regn inte de roligaste. Men alltså min träningsverk som jag har är inte att leka med. Helt galet!
.
Lovisa - Madde, har du gjort illa dig?
Madde - Nej, jag har träningsverk därför jag inte kan gå ordentligt.
.
Ikväll har jag haft mys kväll hemma hos Lovisa tillsammans med Emelie och Sofie. Vi lagade taco och såg på Step Up och var väldigt onyttiga men dom kvällarna behövs dom med. Älsklingen min ringde när vi satt och åt och jag börja gråta för jag saknar honom så mycket, jag längtar verkligen hem till honom. Men det är skönt för tjejerna förstår. Dom är super goa alla tre så vill bara säga Tack för ikväll. ♥
.
.
Imorgon åker vi fyra in till Hanna för att hjälpa henne och handla och lite så för på kvällen så kommer klassen till henne så blir de en liten klassfest. Det ska bli jättekul men jag känner mig fortfarande inte helt frisk så det blir nog lugnt för min del.
Idag är jag på toppen humör!
.
Jag har skrattat i massor idag och det varit en bra dag i skolan. Har dock haft huvudvärk idag med men ville inte missa en dag till så pallra mig till skolan. Och tur var ju de annars hade jag nog inte skrattat så mycket som jag gjort idag.
.
Vi hade bland annat den här dans grejen som jag skrev om igår. Vi skulle dansa 3 stycken åt gången och dom andra sitter och tittar på och ger en feedback. Jag var jättenervös men det gick faktiskt riktigt bra, fick bra feedback och min danslärare sa att hon var positivt överraskad. Så jag var väldigt glad efter den lektionen.
Vi har jobbat mycket med våra TP projekt idag och vi har gått igenom scen för scen inne i salongen, tror det blir bra faktiskt. Sen våran teaterlektion var det roligaste vi haft, alla skrattade hela tiden. Sjukt kul och att man kan göra så roliga saker och bara ha några minuter på sig!
.
Sen har jag och Johanna suttit och pratat väldigt mycket idag, hon är verkligen en toppen tjej!
.
Sen skrev jag ju igår att jag hade gjort en sak för Christoffer och idag så fick han de hem. Jag hade skrivit ett väldigt personligt brev till honom och fixat lite. Och han blev jätteglad.. men om ni bara visste vilket fint sms jag fick av honom när han hade sett o läst brevet. Det gjorde verkligen min dag, jag gick runt och log hela tiden och va tvungen att läsa de för Emelie och Sofie.
.
Nu ikväll så har jag bara varit hemma tagit de lugnt och kollat på idol med Jessika. Har egentligen massa läxar jag behöver göra men tänkte göra lite imorgon efter skolan.
.
.
.
.
Saknar min Christoffer så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen jag vill bara vara hos honom nu och mysa! ♥
Nu ligger man ensam i sängen igen och längtar efter sin älskling ♥
.
Ikväll har jag varit hos Emelie och kollat på Idol vi var några tjejer + David där och kollade. Det blev mycket snack och kommentarer hit o dit om dom sökande. Men det är kul och se, vissa är verkligen sjukt duktiga!
Annars har det varit rätt lugnt. När jag kom hem efter idol körde jag igenom dansen i vardagsrummet och mina byxor gick sönder, det var mindre kul om man säger så.
.
Kvällens kommentar av Jennifer " Kom du? .. nej det var ... som dreglade.."
Hon är för rolig den här tjejen, ibland undrar man vart hon får allt ifrån!
.
.
Idag har jag även fixat en liten sak till min älskling, man måste ju få vara lite busig ibland ;)
Fick för en stund sen ett samtal av Sofie som frågade om jag ville gå på Singing in the rain i Malmö med henne på söndag!
Jag blev jätteglad att hon ringde och frågade mig. Så självklart är svaret JA!
Hon är bra go den där Sofie måste jag säga.
.
Nu har dom andra slutat skolan men fortfarande ingen Jessika eller Jenny här hemma så finns inte så mycket att göra mer än att drömma mig bort till min Christoffer och önska att jag vore där hos honom nu!
.
Ikväll blir de Idol igen som igår men får se om jag kanske tar o går till Emelie för att mysa lite eller om jag stannar kvar hemma.
.
.
.
Fick precis veta att idag på dansen hade man fått dansa fyra st åt gången och sen hade dom andra fått sitta och titta på och sen ge kritik. Först hur ens teknik var och sen hur uttrycket var. Vi skulle fortsätta med det imorgon så det är bara att vara beredd på de värsta!
Igår blev det inte så mycket skrivande. Mådde jättedåligt när jag kom hem och i skolan med. Så idag har jag varit hemma har haft spräng huvudv ärk hela morgonen sen vid 12 tiden blev det bättre. Nu känner jag att den är på gång igen.
.
Igår så hade jag mic-teknik det gick jättebra, så det va super skönt!
Nästan alla i klassen stannade kvar och tränade dans igår det var verkligen behövligt med tanke på att jag missa lektionen i torsdags så nu kan jag dansen igen men tyvärr missar jag den idag igen.
Men det är inte så mycket man kan göra när man inte mår bra. Min lärare sa till mig att jag skulle vara hemma hela dagen idag, jag tyckte att jag skulle komma om jag kände mig bättre men det tyckte inte hon. Så det är bara att lyda och ligga hemma och titta film.
.
Har precis sett en film jag aldrig sett förut jättebra faktiskt. Men mins inte va den hette men bra va den iallfall.
Tittar på min fina tv som jag fått av mitt älskade hjärta!
Jag vill även säga att jag är hur kär som helst!

sitter i skolan och är inte sugen på nått idag faktiskt.  Ingenting känns bra och det dunkar i huvudet. Har en hämskt huvudvärk men det är bara att bita ihop. Snart lunch sen balett och mic-teknik.
Jag känner mer helt off idag.


Jag drar mig undan,
Jag känner mig inte bekväm.
Jag kan inte koncentrera mig,
Jag är inte närvarande.





                                                                                                             love you i do!



Nu är det måndag och vi går in i våran 4e vecka i skolan. Känns faktiskt bra, det går rätt snabbt det här.
Idag hade jag sång redovisning av visan, det gick faktiskt bra! Fick även min jazz låt som vi ska redovisa om två veckor "My Funny Valentine". Gillar den låten rätt mycket så ska bli kul när jag nu ska börja jobba med den.
.
Det blev ingen dans idag för dansläraren är sjuk. Jag som hade sätt fram emot det med tanke på att jag va sjuk i förra veckan och kunde inte vara med på dansen varken torsdagen eller fredagen.
Annars har vi haft två st drama lektioner idag. Sång redovisningen som jag sa och TP.
.
Har precis lagat korvstroganoff och ris, blev mycket bra. Så det får bli min mat i tre dagar nu.
Och nu är det dax att sätta igång och repa för i morgon är det mic-teknik som gäller där jag ska sjunga "So What - Pink". Det är sjukt mycket text i den så det är bara att sätta igång. Har även röst och tal i morgon så måste göra läxorna till den med.
.
.
.
Jag har väldigt många drömmar nu som man bara vill ska gå i uppfyllelse. Jag tänker väldigt mycket, dag drömmer och bara längtar. Jag som person är en väldigt tanke spridd människa och ibland tänker jag lite väl mycket. Mina drömmar nu är bara helt fantastiska. Dom är mysiga, härliga och så där ni vet när man bara vill att den ska slå in NU! Men mina drömmar är mina drömmar så inget jag tänker skriva om. Men till er som ofta stänger ute era tankar och drömmar. LÅT DRÖMMAR OCH TANKAR BARA KOMMA!

Jag tittar på klockan
jag vill att tiden står still,
så penseln kan fånga en sago fe till.
En ängel, en blomma, eller några små ord,
låta tankarna komma och
jag få känna ro.


När jag var i Grekland i somras så låg jag och Christoffer i en hängmatta under bar himmel. Vi låg och kolla upp på den klara kvälls himlen med alla stjärnor som lös. När vi låg där så döpte vi en stjärna som lös klarast av alla. Den fick ett namn som vi förknippar med kärlek. Vi låg där tillsammans och det har varit den mest speciella och fantastiska stund i hela mitt liv. För mitt i allt när vi sa att en stjärnan symboliserar våra kärlek så kommer det ett stjärnfall rätt över himlen.
Med detta vill jag bara säga att ta vara på alla stunder ni har tillsammans med den ni älskar. För jag kan här idag i Bjärnum öppna min balkong dör och kolla upp mot stjärnhimmelen och bara vara i mina tankar och känna kärlek.
Jag har haft en helt underbar helg i Malmö med min prins. Jag önskar att den aldrig skulle ta slut för det har varit obeskrivligt bra. Vi var ju som sagt i Köpenhamn igår det var jättemysigt och vi gick en klar blå himmel och sol på köpet. Vi gick och strosade runt på stans och gick till Tivolit sen där Christoffer vann en jättesöt nalle till mig <3
På kvällen gick vi ut och åt mat med Björn och Karin igen och det blev "Lilla Torg" även denna kväll.
.
Idag så träffade jag min stora syster vi hade det jättemysigt. Gick iväg till stortorget och satte oss och mös i solen. Senare så träffade vi även våra föräldrar. Jag har verkligen en underbar familj som jag tycker om massor. Vi hade det super mysigt. Vi gick och åt mat på Jensens och sen vidare till "Lilla Torg" för en fika. När vi kom dit så satte vi oss på en ute servering och vem sitter där... Joel Kinnaman. Det var lite coolt måste jag säga men han är ju en vanlig människa precis som alla vi andra här i världen.
.
.
.
Allt med denna helg har varit så mycket kärlek. Björn och Karin är fantastiska, jag trivs hur bra som helst tillsammans med dom. Christoffer är den bästa som fins. Jag blir bara mer o mer kär för varje dag som går!
Och min familj Mamma, Pappa och Carro till er vill jag bara säga att jag älskar er. (Till brorsan med som tyvärr inte var med)!
.
Nu är man hemma igen och det är dax att börjar plugga.
.
.
.


Tack än en gång världens bästa Christoffer för den bästa helgen på länge! <3

Förlåt att jag varit dålig att uppdatera nu. Men i torsdags var jag sjuk och var hemma från skolan. Det kan ha varit den segaste dagen på väldigt länge. Såg två filmer och försökte fördriva tiden med nått tills Jenny och Jessika skulle komma hem.
Så i torsdags hände det inte speciellt mycket för mig i lill Bjärnum. Fast på kvällen sent så kom mitt älskade hjärta till mig och det gjorde mig på mycket bättre humör.

Fredagen tog jag mig i kragen och gick till skolan. Vi hade bara två lektioner och det var ett fyspass med Jonna men där satt jag bara och tittade på med tanke på att jag är jätteförkyld. Sen hade vi kör med Malin det va faktiskt riktigt kul. Vi fick en låt som vi skulle göra lite olika saker med i små grupper. Lägga till olika ljud och kanske ta några fraser ur sången, det blev riktigt coolt.
Efter skolan drog jag mig snabbt hem för att vara med Christoffer och packa lite för att åka in till Malmö över helgen. Vi bor på ett jättefint hotell mitt i centrum hur mysigt som helst.
Igår kväll var vi ute och käka med Björn och Karin (hans pappa och hans fru). Vi gick till "lilla torg" och åt jättegod mat, hur mysigt som helst. 

Nu har man precis avnjutit en fantastisk hotell frukost och ska strax gå och göra mig iordning för att sen bege sig över till Köpenhamn.




Längtar till imorgon med för då ska jag träffa min mamma, pappa och syster. Dom kommer hit till Malmö :)

Jag känner mig sjuk.. det här är inge kul alls! Känns som jag håller på att få feber har ont i halsen och känner mig febrig och huvudet känns tungt!
Idag har det varit en jättebra dag i skolan. Vi har haft trivsel aktiviteter mitt lag kom 2a :D
Vi fick massa gott fika efter och det var hur kul som helst vi skratta i massor.
Sen jag kom hem har jag tvättat och håller fortfarande på. Det är ju inte direkt det roligaste men nått man måste göra.
Nu ska jag lägga mig o vila lite till, kan inte stamma hemma imorgon och jag vill verkligen inte det heller!