Förra veckan lämna jag in mina pappren i hopp om att få någon form av bidrag nu för det är faktiskt skit jobbigt att inte ens få 1 kr i månaden. Men helst av allt vill jag ha jobb och förhoppningsvis blir det ett snart, har lite på g som jag hoppas verkligen.
Just nu är jag i Malmö hos mina föräldrar det är riktigt mysigt. När jag träffa mamma i tisdags och krama om henne kom tårarna. Jag vet att det låter lite töntigt men jag har inte träffat henne sen 16 Maj så det är riktigt längesen och jag som är mammig.
.
Igår hade vi riktigt kanon väder så vi åkte till mamma och pappas husvagn vid havet i Österlen och hade det underbart. Min kusin och hans två barn är här och min faster och hennes man så det är verkligen fult hus. Idag kommer även min bror hit.
.
Idag vet jag inte riktigt vad man ska hitta på, vädret är inte desamma som igår men det regnar iallafall inte som vädret har sagt så jag är glad för det. Men ska strax sätta igång och öva lite inför audition på lördag. Jag ska på audition på lördag sen får vi se hur det går, rösten är inte på topp om man säger så och halsen bara strular så jag får helt enkelt göra mitt bästa.
.
Hur underbart är det inte med sandstrand och hav. Här är en bild från igår så man kan ju säga att vi verkligen hade det underbart, bilden säger ju det mesta.
Vad säger ni, ska man ge upp det här med bloggen eller?
Jag är ju inte direkt duktig på att blogga om man säger så. Så många gånger jag har skrivit här att jag ska bli bättre på att blogga men ingenting händer, men kanske ska man göra ett nytt försök!
.
Nu sitter jag här hemma på golvet och ska strax börja med maten. Jag hoppas senare att jag får ett sms av Ida där det står att jag har blivit Gudmor då hon är inne på förlossningen. Annars har jag varit hos min mormor idag och ätit tillsammans med henne, väldigt mysigt att komma dit och bara få vara.
.
På fredag åker jag till Skara/Axvalla och stannar där till söndag. Sen på måndag eller tisdag åker vi vidare till Skåne till mina föräldrar, har inte träffat dom på så himla länge och jag saknar dom något enormt mycket. Speciellt en dag som denna då jag är lite hängig.
Nu är jag hemma efter en veckas road trip. Vi började i Göteborg där det blev shopping och umgås med min bror. Sen åkte vi tidigt på tisdags morgonen till Ullared för att shoppa loss, dom hade allt verkligen men tror att man tjänar mest på att åka dit om man har barn osv. Men dom hade mycket inredning men fick inte bli så mycket med tanke på att vi var tre stycken som hade packning för en vecka och sen skulle shoppa. Men fick med mig några kassar hem iallafall. Efter Ullared så åkte vi till Varberg där vi skulle spendera natten, vi käka gott och mådde allmänt bra. Vi hade även tur med vädret så det var jätteskönt. Sen på onsdagen var det dax att åka vidare på road tripen men vi stanna först på en jättefin strand i Varberg för lite sol och bad. Sen var nästan stop Halmstad där alla grabbar var, vi kom dit lagom till after beachen som börja 16. Sol brände och vi mådde som kungar och drottningar.
Sen blev vi kvar i Halmstad från onsdag till söndag, kanon resa.
.
Imorgon kl:10 ska jag och Christoffer vara hos mäklaren för att kolla på ett Radhus, hoppas på det bästa nu!
.
Evelina, jag, Jessika - Tack för en härlig road trip!
Ska strax röra mig mot Ida i Latorp för lite fika och mys. Detta är dagens outfit
Skjorta från Gina tricot, jeansshorts Cubus (Avklippta jenas)
.
Kom precis på hur man gör för att ta outfit bilder med datorn, det var ju kanon nu kan jag börjar blogga mer om det också, då mode är ett stort intresse för mig.
Jaha idag fyller man 21 år och det är ju inget speciellt med det. Helgen var välplanerad och allt var inhandlat. Mina två närmaste vänner från klassen skulle komma idag men efter som SJ är dumma i huvudet så strular ju allt som vanligt. Dom kom till Hässleholm men därifrån kom dom ingen stans sen. Är det inte då SJs plickt att fixa som man kommer dit man ska, sätta in ett extra tåg, buss eller taxi vad som helst. Allting var ju planerat och längtan efter denna helg har varit enorm, men sen strular SJ och alla tåg till det som vanligt. Juste nu hatar jag allt som har med tåg att göra. Nu sitter jag hemma själv i Örebro på min födelsedag och helgen har jag ingen aning om hur den kommer vara. Har dock en underbar vän som heter Ida som jag ska åka till strax och bli firad lite av. Imorse blev jag riktigt firad av min älskling som kom in med tårta, cola och lite gott på sängen till mig. Tack för allt Christoffer, du är den bästa jag har.
.
Igår var hans familj här och firade mig, jag fick en ONE PIECE :D sen fick jag även två örhängen från Kina. Gunilla och Anders har varit där och så hade dom köpte med dom till mig, jättefina!
Av hjärtat mitt fick jag en utomlands resa, jag får bestämma helt själv vart vi ska åka sen åker vi i Augusti någongång.
.
Denna härliga mysdräckt är nu min!