Jag har det så bra hemma i Örebro så jag vill verkligen inte åka tillbaka. Som tur är har jag några dagar kvar innan jag åker tillbaka. I början av mitt påsklov var jag hos min föräldrar i Malmö för att fira påsk och sen åkte jag hem till Örebro i söndags.
.
Jag har grillat för första gången i år hemma hos familjen Axén/Jacobsson, det blev succé. Jag har endel att göra men vet liksom bara inte vart jag ska börja med allt i rummet och källaren som ska plockas ihop. Snart kommer mitt flyttlass hem och då ska de få plats någonstans. Ska även kunna mitt manus när jag kommer tillbaka på måndag så sitter och läser och försöker få dom att fastna.
.
Imorgon blir det grillkväll igen hemma hos Christoffer syster och hennes familj.
.
Älskling och Ellah!
Det går inte så bra för mig det här med bloggandet märker jag, men det kanske inte är så konstigt när jag har massor att göra. Jag är glad att se att jag fortfarande har läsare kvar som är intresserad av vad jag gör här i min lilla Bjärnums Bubbla. Just nu är det veckan innan vi får vårt påsklov och det har varit många redovisningar.
I måndags hade vi dans redovisning av dansprojekt i grupp, det gick bra.
Igår hade jag min "jobbelåt" på sång works, gick bra den med. Sen spelade jag in i studio, spelade in Beautiful Disaster med Kelly Clakson. Sen igår kom Christoffer hit och idag har vi varit på lite äventyr som har varit mycket lärorika. Nu ligger man i sängen och imorgon har vi miniaudition i skolan sen får jag mitt efterlängtade påsklov.
Åker till mamma och pappa först och är där några dagar innan jag åker hem till Örebro.
.
.
Nu blir det en myskväll med hjärtat sen får det bli sängen och ladda inför imorgon.
Vi fick veta vilken barnteater vi ska vara med i. Jag hade önskat "Pippi och hennes vänner" och den hamna jag i också. Jag är jätteglad över det, för den kommer bli jättebra. Vi läste igenom manuset idag och fördelade rollerna. Jag blev PIPPI! Det ville jag också så jag är nöjd. Dom andra rollerna är: Karlsson på taket, Madicken och Lisabeth, Emil i Lönneberga, hans pappa och förmodligen Ida, Prusiluskan, Rasmus på luffen och Oskar, Sjörövare och sist men inte minst Astrid Lindgren. Barnföreställningen ska vara ca 30min lång och vi kommer åka runt på olika förskolor och visa showen.
.
.
Imorgon går bussen kl 06.30 mot Göteborg där vi ska på studiebesök på Balettakademin och PAS (Preforming Art School). På kvällen ska vi gå på Sunset Boulevard på Göteborgsopran. Vi får lite fritid efter vi varit på skolorna innan föreställning då ska jag passa på att träffa min bror Tobias som bor där.
Nu är det helg igen och det är så skönt. Veckan har gått jättefort och det är jag glad över för nu befinner jag mig hemma i Örebro igen. Christoffer hann jag träffa en liten snabbis när jag kom hem innan han tog tåget mot Sundsvall, han ska jobba imorgon och med tanke på avståndet behövde han åka en dag tidigare. Jag är glad över att jag hann träffa honom lite så jag fick mig några pussar.
.
Efter att han hade åkt så åkte jag till Ikea och inhandla lite ny inredning och lite annat smått och gått. Nu ikväll har Emma och Louise varit hos mig, dom ville se våran höstshow och dom satt och såg hela faktiskt. Vi hade en jättemysig kväll. Nu sitter jag här hemma och har tråkigt i min ensamhet, saknar mitt hjärta hur mycket som helst och vill att han ska komma hem. Imorgon ses vi igen, jag ska åka och hämta honom i Västerås för tåget går inte längre än dit.
.
Vi har som jag tidigare skrev väldigt många projekt i skolan och idag fick vi ytligare ett till.
Dom här projekten har vi på g nu:
• Körprojekt (åtta och åtta)
• Dansprojekt (fem och fem)
• Teater projekt (två och två)
• Sångworks 
• Audition träning
• Barnteater (börjar vi med på måndag)
.
Ganska mycket att göra om man säger så, och allt detta måste man prestera sitt bästa i hela tiden. Och på allt det som vi har att göra så har vi vanliga lektioner. Jag måste få nya krafter och det får jag när jag är hemma med Christoffer. Han ger mig kärlek, lyssnar, bryr sig, och tar hand om mig. Han är inte bara min fästman han är även min bästavän. ♥