Måste ju berätta lite vad vi fick i julklapp. Vi fick ju som sagt endel så jag mins inte allt men kan berätta lite.
Av mig fick Christoffer ett fotoalbum på oss, en tavla med en dikt på som jag har skrivit, två skojspel, en tavla med manhattan på, filmen Movie Mix (min show) och två biljetter till Svenska Idrottsgalan i globen den 17 januari. Sen lite smått som choklad, ljus och sånt!
Idrottsgalan
Här kommer några grejer vi fick i julklapp
Blender/Mixer


Soda Stream

Kaffekokare


Sen fick vi massa annat som prydnads saker, ljus att ha på väggen, skålar och massa annat!
Vi fick även present kort på Relaxen i Örebro så nu i veckan ska vi väll försöka ta oss dit och ha en mysig stund tillsammans bara han och jag!
Tack alla för allt fint vi fått!
Jag ska börja spela golf! Jag har velat det sen jag var liten men har aldrig blivit av sen nu för  några dagar sen så sa Christoffer det och det vill jag verkligen. Så i sommar ska han lära mig så kan vi gå o spela tillsammans och det ska bli så kul!



Det ser ju så härligt ut! Men nu så älskling du får lära mig allt du kan :)
Firade först jul den 23 hemma hos Gunilla och Anders (svärmor + hennes man) vilket var jättemysigt. Vi åt gott satt och mös och hade den snyggaste tomtenissen jag sett på besök, jag fick faktiskt en puss av nissen de va inte alla som fick! Men vi hade jättemysigt, fick massa fina julklappar. Där stanna vi till sent och spela sällskapsspel som jag och Christoffer hade fått i julklapp. Så Evelina och Krulet nu har vi så vi kan spela massa sällskapspel tillsammans.
.
Mysig Julbild den 23e
.
Julaftons morgonen satte jag mig i bilen kl 7.00 och åkte ner till Malmö för att fira jul med min familj. Jättemysigt var det med men det va nått som saknades och det var såklart min Christoffer. Vi åt gott och satt och mös hela familjen. Ann-Gitt och Gert var med oss och fira jul dom hade ju med sig deras små "barn" Wilma o Saga (hundar). Så nu laddar man bara inför nästa som är Nyårs afton som ska firas med hjärtat mitt och massa andra på Svampen i Örebro.
.
Att vara förlovad med Christoffer känns hur bra som helst. Nu längtar man ännu mer in i framtiden för att se hur våran barn kommer se ut osv.
Jag har totalt glömt bort att skriva har varit i en annan värd dom senaste dagarna. Jag har inte ens berättat den stora nyheten.
.
JAG ÄR FÖRLOVAD!
.

.
Det var en helt magisk kväll. Det var Plättlätts årliga julfest på Najo bar och kvällen var fullspäckad med massa olika överraskningar. Jag sjöng bland annat och det visste ingen om. Sen kom den stora överraskning som jag inte hade någon aning om. Christoffer gick upp på scenen och tog micken och delade ut det "störst" priset dom har som gick till André han blev årets Plättlättare.
Efter det började han prata om att han hade en dold talang och att det var sång och så pratade han lite om det osv. Sen tog han upp mig på scen, jag började ana lite då men hade ingen aning tidigare vilket alla andra hade. Sen helt plötsligt sa han såhär
- Alla ni vet att jag verkligen har träffat rätt så därför vill jag fråga dig Madelene (och så gick han ner på knä) vill du förlova dig med mig?
SJÄLVKLART!!
.
Bilden är perfekt tagen då han precis har frågat och håller upp ringarna.
Ikväll har vi haft våran barn föreställning i Markaryd. Det var riktigt kul och dom var jättenöjda, så jag är nöjd jag med. Vi fick även betalt så det var bra. Det som jag tycker nästan har varit roligast är att vi kommit varandra närmare vi tjejer som varit med. Tack tjejer!
.
Imorgon är det sista dagen då vi bara har julmys i skolan. Vi har open stage och då ska vi tjejer göra våran Julsaga för klassen. Kommer bli grymt svårt att hålla sig för skratt när man kommer höra hur mycket dom andra skrattar med tanke på hur ful jag är i den här lilla sagan. Men som sagt det får bli som de blir imorgon det är ju bara för klassen så. Efter det så ska vissa från klassen redovisa som inte har gjort de och sen får dom som vill göra nått. Så kommer bli en mysig stund. Vi blir bjudna på en liten jullunch innan lovet börjar och jag tar min packning och åker hem till ÖREBRO! Jag längtar helt galet mycket, det ska bli så underbart att komma hem. Däremot kommer jag sakna två damer men vi ska försöka att ses på lovet :)
.
Här är dom, Emelie och Lovisa
Alltså det där som har hänt i Stockholm är helt sjukt! Alltså vad tänkte ens killen med.. Sånt gör mig irriterad, han kunde liksom ha gjort andra människor illa och inte bara sig själv.
.
Idag har vi repat och plockat fram kläderna som vi sak ha till våran lilla julsaga för barnen på torsdag.
Den kommer heta "Jackten på dom försvunna Julklapparna" det kommer att bli intressant och väldigt roligt att spela den för 8 åringar + deras små syskon.
Har inte så mycket att skriva utan ska försöka sova men tänkte skriva med en fin liten text som jag har på en tavla här hemma som jag ser varje dag.

Vackert är allt som ses
med kärlekens
ögon
Igår så hade jag myskväll med mig själv hemma i Bjärnum. Kollade på Idol, åt tacos, fixa med julklappar och bara tog de lugnt. Det var jätteskönt att bara vara.
Idag tog jag bilen och åkte till Malmö för att umgås med mina föräldrar. Vi har haft en jättemysig dag. Började med att maten stod färdig så vi tog oss en god lunch för att sen röra oss upp på stan. Pappa stannade hemma och övade med sin kompis så det fick blir jag och mamma.
Nu på kvällen har vi ätit gott igen, tittat lite på film och pratat massor, vilket behövs när vi inte ses så ofta.
.
Sitter nu och väntar på att kl ska bli 21.30 för att titta på Sex and the city tillsammans med mamma :)
.
Imorgon åker jag hem igen för att repa tillsammans med Tusse, Linnea, Emelie, Lovisa och Matilda. Vi har gjort en julsaga som vi ska spela upp för 8 åringar i Markaryd på Torsdag. Det ska bli kul men känns lite stressigt för det är sista veckan i skolan nu som börjar och de är mycket kvar.
Redovisning måndag + onsdag sen visa den på torsdag sen avslutar vi veckan med julavslutning på fredag för att sen gå på JULLOV! Som jag längtar, det är helt galet.
.
.
.
6 dagar kvar till Jullov
13 dagar kvar till Julafton
Jag känner mig helt slut idag men det kanske inte är konstigt med tanke på att jag har haft tre danspass idag. Vi har ett dans projekt nu och det är att man ska göra en koreografi tillsammans med en annan. Jag och Elin har gjort klart våran koreografi idag och nu är det finslip som gäller. Tror faktiskt att den blir bra, vi är nöjda!
.
Känns bara som tiden går så sakta bara för att man vill ha jullov. Idag trodde jag att det var onsdag men jag hade fel..
Känns som alla behöver ett lov nu, många börjar bli sjuka. En av tjejerna som jag bor med är sjuk nu och vi har även magsjuka i klassen så jag hoppas inte jag blir smittad.
.
Men gud nu har jag ju glömt att berätta om sångredovisningen som vi hade igår/måndags. Det gick jättebra och lärarna var mer än nöjda med alla och det är ett bra betyg. Så nu kan man släppa det och fokusera på teater redovisningen och dans projektet, dom är inte för en nästa vecka.
.
Har nog aldrig längtat så mycket till ett lov som jag gör just nu. Jag vill bara hem till Örebro och vara där utan att känna stressen över att hinna träffa alla på kort tid. Nu kommer jag vara där längre tid och då kan man slappna av mer och bara vara. Ser fram emot julen jättemycket med eftersom den blir annorlunda för mig.
.
Idag tog vi oss en välförtjänt sovmorgon både jag och Christoffer. Jag vaknade tidigare så tog mig en promenad och gick till Ica för att köpa lite frukost, vi ska börja bli bättre på att äta rätt osv. I fredags hade vi nämligen en "kost föreläsning" i skolan som gav väldigt mycket och det är inte så krångligt som alla får de till att låta och måste även säga att det är mycket som är inte stämmer i vad andra säger. Men jag tog det till mig annteknade och tog de med mig hem till Örebro för att säga detta vidare till Christoffer, så vi ska försöka bli bättre på det nu.
Idag har vi varit ute i Leken hos Björn och Karin och haft en mysig eftermiddag tillsammans med Christoffers familj. Vi har ätit gott, träffat tomten och Ellah har fått lämna sin önskelista till tomten. Hon blev väldigt rädd men det är nog inte så konstigt, det var mörkt ute och vi hade bara en brasa tänd ute så det förstår man. Men jag måste bara säga att sötare barn får man leta efter. Hon charmar verkligen alla med sitt söta leende och fina ögon. Hon stod och dansa för oss idag på bordet det var det roligaste på länge. Jag och Therese vek oss av skratt och tårarna spruta för hon va så söt. Så Grattis till er Therese och Kim för en fantastisk dotter!
Nu på kvällen har jag och Christoffer tagit det lugnt. Vi hyde "Shutter Island" är faktiskt lite besviken på den filmen om jag ska vara ärlig, den var inte alls som jag trodde!
Imorgon ska vi hem till min mormor för lite fika och mys tillsammans med henne. Hon har flyttat nu också så det ska bli kul o se hur hon bor.
Igår var det äntligen fredag och kl:12.00 var det dax för mig och Lovisa att ta bilen och åka hem. Vi hade faktiskt ingen aning om hur vädret skulle vara men det var faktiskt soligt och klart. Det gick jättebra att komma hem men det tog sin tid med tanke på att man var tvungen att köra försiktigt. Men väl hemma kl 17.30 fick jag bara slänga in väskorna i lägenheten och sen åka vidare mot Eskilstuna. Jag var inte lite trött när jag kom hem om man säger så. Att köra från Skåne till Örebro sen från Örebro till Eskilstuna fram och tillbaka då är man rätt slut i både ögonen och kroppen, men vad gör man inte!
Såhär kände jag mig redan efter biten mellan Skåne - Örebro!
Väl hemma sen hade jag och Christoffer det jättemysigt vi la oss i soffan och kollade på film. Vi somna rätt snabbt båda två vilket är rätt förståeligt med tanke på dagen.