Igår hade vi Kollationering och vad ska jag säga. Jag blev besviken precis som många andra i klassen. Men det är väll inte så mycket man kan göra åt saken. Alla kan inte få lika mycket även fast man tycker att det borde vara så med tanke på att vi alla betalar lika mycket för utbildningen.
Vår showen är inte en hel musikal (som vi hade förväntat oss) utan man får se 5 olika musikaler tror jag det är. Men jag tror helheten kommer bli bra. Så det är väll bara att försöka tänka på det.
Namnet på musikalen är inte bestämt än men just nu är namnet "Livet är en Musikal - En hissande resa för skeptiker". Men som sagt det kan ändras. Nu är vi iallafall igång med vårshowen och det är kul. Då går tiden lite snabbare och snart är jag hemma hos mitt hjärta igen.
.
Dagen idag började jag kl 9.00 med balett lektion, det var faktiskt en av dom bästa lektionerna hittills fast jag inte var i toppform. Hade inte ätit frukost och känt mig sjuk inatt så jag vet inte riktigt på topp.
Annars har vi haft presentation av en av musikalerna jag ska vara med i. Sen hade vi något som verkligen va behövligt, Massage!
.
Ikväll har vi haft kvällsträning dansade från 18-21 så jag är ganska så slut i kroppen just nu. Riktigt rolig dans och jag ska göra några roliga grejer i den så jag är positiv till den. Känns jättebra och Jonna är en grym koreograf.
.
Måste även bara skriva lite annat än bara skolan.
Saknaden är enorm, obeskrivlig och jobbig.
Jag saknar Christoffer nått fruktansvärt, känner mig inte hel utan honom vid min sida.
Han är det bästa som har hänt mig och min kärlek till honom växer och växer för varje dag som går!
.
Du är mitt allt! <3
I fredags tog jag sprutan mot influensan, jag visste inte hur jag skulle må men hade ändå bestämt att jag skulle åka till malmö till mina föräldrar för att umgås i helgen.
Nu har helgen gått och vi har haft en mysig helg tillsammans, min syster var oxå här.
.
Imorgon på de kollationering inför vår showen och jag är mycket spänd för att få veta allting.
Ska snart åka från mina föräldrar för jag har en massa att fixa idag så det blir en kort söndag här hos dom.
Har inte så mycket mer att skriva för min hjärna är ganska tom för tillfället.
Dom håller på att tepetsera om i våran lägenhet så igår när vi kom hem från Stockholm var vardagsrummet klart. Så jag bestämde mig för att göra i ordning rummet direkt. Christoffer var så trött så han somna i soffan och när han vakna upp hade jag fixar klart. Jag var så trött på våran TV bänk och ville verkligen ha en ny. Ni som känner mig vet att jag är väldigt ivrig och vill att allt ska fixas direkt. Så jag började tänka och kom på då att vi har ett glasskåp/hylla som jag drog fram och la ner som TV bänk. Men själva tv:en kunde inte stå på glaset då skulle ju glaset spricka, så jag började gå runt i lägenheten och hitta hyllplan som vi inte använder som är valnöts trä. Tog tre stycken hyllplan och la på. Vips nu har vi en snygg TV bänk! Jag är nöjd med min kreativitet och resultatet.
.
Snyggt va?
Som ni vet så fick Christoffer biljetter till Idrottsgalan av mig i  julklapp och i måndags var det äntligen dax att åka till Stockholm för att gå på den i Globen! Det var en otrolig känsla när man var där, speciellt för mig som aldrig har varit i Globen tidigare. Christoffer har varit där ett 20 tal gånger så han visste ju precis hur det såg ut. Det mäktiga var att se allt live. Jag blev mycket imponerad av Darin måste jag säga, han är riktigt bra på det han gör.
.
.
.
Vi bodde på ett jättefint hotell med utsikt över Globen. Hotellet hette Clarion Stockholm låg vid Skans Tull.
Det rekommenderar jag om ni ska ta er en tur till Stockholm. Vi hade en fantastik kväll, beställde upp mat på rummet innan vi tog taxin till Globen.
.
Såhär såg jag ut fast med en svart kort jacka över. Dock inte helt iordning gjort här.
Ni ser även Globen där bakom i fönstret som lysser blått!
.
.
Dom två dagarna i Stockholm med hjärtat var hur bra som helst. Skulle gärna göra det tusen gånger om, om jag så fick och hade tid. Att bara vara med varandra och visa varandra kärlek är underbart! ♥
Nu har man redan gått en vecka i skolan och det har varit en bra vecka. Ganska så lugn men jätterolig!
Har du haft mina första Stepp lektioner i tisdags med Martina och igår med Jens, riktigt kul!
Hade min första sånglektion idag för den här terminen med Malin. Jag har fått lite problem med rösten vilket känns väldigt surt. Känns inte direkt som jag har tid med det men det är bara att börja om och jobba från början med rösten.
.
.
Håller på endel med olika CV som ska skickas lite överallt. Det är inte det lättaste när det gäller att skriva CV på engelska som ska vara ett artist cv. Men får hoppas det bli bra tillslut.
.
Nu befinner jag mig i Örebro för på måndag ska jag åka till Stockholm och gå på Idrottsgalan med Christoffer.
Imorgon ska jag fixa naglarna hos Erika sen hoppas jag på en träff med Hanna som har varit i Egypten i 2veckor.
Nu har skolan börjat och vi har redan stenhårda träningspass, känns otroligt bra.
Började dagen kl 9.00 med årets första Balett lektion. Har inte så mycket o säga mer än att man känner att man har haft lov i 3 veckor och vi hade en väldigt missnöjd balett lärare. Men man kanske inte kan förvänta sig att alla kan dom nya övningar som vi fick veckan innan lovet nu när vi kom tillbaka. Sen hade jag inget på dagen förutom samtal med Rickard och det gick iallafall bra.
.
Slutade dagen med min absolut första Stepp lektion med Martina. Det var helt galet kul men svårt, inte direkt som man tänkt sig att det bara är att stampa med fötterna. Det är en massa teknik och olika namn, men så kul!
.
Nu på kvällen har jag varit hos Emelie och tagit igen allt eftersom vi har varit ifrån varandra i 3 veckor och kanppt pratat nått under dom veckorna. Det var verkligen behövligt, vi hade massor att prata om!
Imorgon har jag mitt favoritämne HELA dagen, från 9.00-16.00 och ämnet är MUKU!
.
Nej nu ska jag försöka sova så man kan försöka fokusera lite imorgon. Får hoppas att dagen går fort för jag ser väldigt mycket fram emot torsdagen. Bara roliga lektioner och sen avslutas dagen med att hela klassen ska åka och kolla på Jekyll & Hyde i Hässleholm.
.

VAD HÄNDER MED ÖREBROS KILLAR??

Alla rakar sig på sidorna och sparar ut håret i mitten, så det lägger sig som en sliskig igelkott.
Det är okej om några har hakat på förra årets trend, men nu har ALLA killar i Örebro blivit fjortisar och klipper sig så. Då är det väl ändå snyggare med raggarfrilla ;)



Är detta verkligen snyggt?



Lockigt eller plattat?


Det är tur att alla får ha sin egen åsikt, men snälla killar kom igen!




Idag har jag äntligen träffat den efterlängtade familjen Lundgren och dom underbara barnen. Vi satt och fikade och bara prata i två timmar sen fick jag leka lite med barnen innan det var dax att åka hem igen.
För er som inte vet de så var jag barnflicka åt deras barn i somras. Dom hade blivit så stora och speciellt Adell den minsta flickan, hon hade blivit så stor och var absolut inte lika blyg längre. Jag har saknat dom!
.
Deras mamma jobbar som stylist och har alltid massa grejer på hög när man kommer som hon vill att jag ska prova, vilket jag gjorde. Så jag kom hem med en ny kofta, en t-shirt och en skjorta. Sen fick jag även två jättefina täckningar som Malo och Bonnie hade målat till mig. Kanske ska träffa dom på torsdag igen efter att jag har varit på hjärtats fotbolls match.
.
.
Så nu får vi se vad som händer ikväll, planerna var egentligen att åka till Relaxen på Gustavsvik men det får bli någon annan dag för det var rätt mycket folk där ikväll.
Imorgon bär de av till Stockholm tillsammans med Isabell!
Nu är det sista veckan innan skolan drar igång igen. Det känns inte så jättekul, är inte taggad alls för att börja igen. Men det ska bli skönt att komma igång med träningen igen iallafall så man kommer i form igen, kan behövas efter all julmat.
På nyår var vi på svampen tillsammans med ca 70 personer och hade jättetrevligt. Vi fick skaldjursbuffé och massa annat gott. Våra nära vänner Krulet och Evelina var med och förgyllde kvällen.
Dagarna har varit rätt lugna för mig annars. Nu sista veckan har jag lite planerat.
Idag: Tvättat hela dagen.
Imorgon: Lämna in bilen. Hoppas på att få träffa familjen Lundgren.
Onsdag: Stockholm på återbesök + massage. Sen tjejkväll på kvällen.
Torsdag: Kolla på hjärtats fotbollsmatcher i Idrottshuset. Kanske bowling på kvällen.
Fredag: Åker vi till Malmö!!
Sen får vi se hur dom andra veckorna blir. Det vet ingen utan det åter står att se. En sak är inplanerad och det är IDROTTSGALAN 2011