Saker och ting kan förändras över en natt, det kan förändras på bara en timme och faktiskt bara på en minut. Livet har en mening och ta vara på det. Det är mycket som händer nu överallt och människor som försvinner, så ta vara på det ni har och dom ni älskar. Det händer mig ibland att jag får tänka tillbaka på detta och ångra saker jag gjort och sakt. Det vikta är att inse att allt man har kan man förlora lika snabbt.
Kan vara vad som helst som händer, en bilolycka? I måndags morse när jag åkte hem så slog det mig också för en bil framför mig kolla inte på vägen utan var på väg ut i diket men personen i bilen hann reagera innan det var försent. Min första tanke var "tänk om det var jag". Det jag vill säga med detta är att man ska ta vara på livet och dom man älskar. Alla människor gör någon gång fel, vissa oftare än andra. Jag tillhör själv dom som kan gör det ganska ofta. Men man får försöka förlåta sig själv. Det är sånt som går runt i mitt huvud tillsammans med all stess vi har just nu.
Prata med en tjej i klassen idag om sånt här för en vän till henne har precis dött. Allting kan ske och det kan vara en nära till mig eller till dig. Så jag vill bara säga det ta vara på dom ni verkligen ÄLSKAR!
.
.
Idag har det det känns som att det har varit den längsta dagen i skolan på länge. Hade sång works och det gick jättebra, har aldrig fått så bra feedback av min lärare tidigare. Vi har haft Balett och jag är fortfarande helt slut efter den lektionen. Sen hade vi dans projekt vi är i grupper om fem st och ska göra koreografi. Vi fick veta idag att vi slutar den 1 Juni istället för 10 Juni, hur skönt som helst!
Nu är det en ny vecka och förra veckan var jag inte i skolan för att vi har varit i Sälen!
Sälen resan var kanon. Tråkigt bara att backarna typ bara bestod av is så var svårt att åka, men vi hade det bra ändå. Igår fyllde min Christoffer 24år och det firade vi på lördag kvällen, men det blev en lugn kväll. Sen igår när vi hade kommit hem från Sälen så kom hans familj/släkt hem till oss för att fira honom. Det var jättemysigt att träffa alla. Grattis än en gång älskling!! ♥
.
.
Nu är jag tillbaka i Bjärnum.
Jag som hade trott att efter att showperioden var slut skulle det bli lugnare, jag hade fel. Vi har helt sjukt mycket att göra. Projekt och allt möjligt att göra samtidigt som vi har massa audition träning. Men jag känner att jag tappat orken jag vill komma igång med ett riktigt liv hemma i Örebro med jobb och allt där till.
Men jag har det bra och jag trivs bra det är inte det. Allt handlar bara om att jag vill hitta glöden och motivationen igen. Att stå på scen det är det jag älskar och kommer alltid göra. Men nu när vi haft vårshowen så har jag tappat motivationen men det kommer säkert tillbaka nu när vädret äntligen börjar bli bra.
Här känns det verkligen som vår nu och det är underbart!
Ikväll har vi föreställning, det är sista föreställnings helgen. Va i skolan en timme imorse sen hem igen, hade inget att göra. Saken är den att vi har börjat med massa små projekt som drar igång nästa vecka. Men jag är ledig nästan hela nästa vecka för jag ska till Sälen igen, fast med Krulet, Evelina och Christoffer.
.
Just nu är jag inte taggad för att ha föreställning men det hinner jag bli till ikväll. Hoppas det är fullsatt så man får den här kicken innan föreställningen. Har inte så mycket mer att skriva faktiskt mer än att jag ska kolla på Big Brother nu sen sova ett tag. Jag är trött alldeles för ofta nu, känns som jag inte har någon energi kvar för nått.
.
Jag har sökt några jobb, men vet ni något så skriv gärna och tipsa mig!

Igår hade jag och Harju en jättemysig eftermiddag hemma hos henne. Vi satt på balkongen i vårsolen, drack kaffe och åt hennes goda bullar. Det var jättemysigt och det är skönt att bara prata av sig och hänga lite med varandra utanför skolan, sen är det ett pluss att vi bor grannar.



Nu sitter jag i skolan och har precis haft Balett lektion, vi slutade lektione med att göra hopp för att träna spensten i benen så vi räkan ut att vi sammalagt gjorde 160 hopp. Det är inte konstigt att jag är helt slut i vaderna och känner mig seg. Snart ska jag in och ha monolog träning sen slutar jag för dagen.
Måste bara säga att jag är så trött på negativ stämning och folk som bara klagar på allt. Varför inte bara vara possitiv och försöka se saker och ting på ett annat sätt istället för att gräva ner sig i alla sin bekymmer. Det blir ganska tröttsamt och höra dag ut och dag in speciellt när vi går en sån intensiv utbildning som vi gör.

Imorgon kommer min älskling hit och jag längtar helt galet mycket!

Nu har jag haft en föreställnings helg på tre föreställningar sen två dagar ledigt.
.
.
Föreställningarna har gått hur bra som helst även fast jag inte känt mig 100 % fokuserad innan så har jag verkligen gett allt på scenen. Min familj var och kollade i lördags och dom tyckte den var jättebra, även våran lärare Lasse som är Musikal tokig, han kan allt!
Efter föreställningen så åkte vi hem hit jag och min familj och mös lite tillsammans, det känns som det var längesen vi var hela familjen. Söndags föreställningen tyckte lärarna var den bästa. Dom var verkligen nöjda och det kändes jättebra, vi fick inga notes! :)
.
Nu har jag haft två dagar ledigt och imorgon är man tillbaka i skolan och det är dax att prestera igen. Mina dagar ledigt har varit väldigt lugna och det har varit så skönt. I går tvättade jag först sen åkte jag och Harju in till Kristianstad för att leta present till mitt hjärta som snart fyller år. Vi hade en mysig dag och tog det lugnt. Sen åkte vi vidare till Hässleholm för att kolla läget där med.
.
Idag har jag varit hos mina föräldrar hela dagen och det har verkligen varit så skönt. Det har varit jättevarmt, solen sken hela dagen och vårjackan var på. Dom har en in glasad balkong som solen lyste rätt på så där satt jag och njöt och kolla i mode tidningar. Mamma visste inte att jag skulle komma så när hon kom hem från jobbet blev hon överraskad. Hon lagade min favorit mat som jag sen fick med mig som matlåda, Tack mamma!
Kom hem för en lite stund sen från skolan så nu ska jag vila och ta de lugnt inför kvällen då vi har föreställning.
Jag är inte alls taggad idag men jag blir nog det sen när publiken är på plats. Vi har kört ett genomdrag idag på förmiddagen. Vi har föreställningar hela helgen så det är fulltupp och imorgon kommer mina föräldrar och syskon o tittar på mig, ska bli super kul!
.
Nu ligger jag i sängen och har precis ätit Västkustsoppa och mackor så nu är det dax för en tupplur på maten. Den soppan är verkligen något jag kan rekommendera, jättegod.
.
Har en enorm längtan efter barn men samtidigt vet jag att jag inte är redo än för jag vill ha ett jobb och ha en stadig inkomst. Men nu tycker jag att längtan nästan är jobbig för jag tänker på det, jag drömmer om det. Ville bara skriva av mig det.
.
Nu är vi igång med dom vanliga lektionerna i skolan igen och det känns så konstigt att man har vanliga lektioner i veckan så spelar man föreställning på helgen. Så det är med andra ord dubbelt fokus men tiden går fort och snart är jag hemma igen.
Imorgon har jag bara en lektion Dans 9.00-10.20 sen ska jag hem och göra sånt man annars inte har tid med vilket betyder, tvätta och städa.
.
Liter bilder från Sälen
.
.
.
Kommer kanske lite fler bilder sen för mitt internet strular så går inte riktigt som vill.
Nu var det alldeles för längesen jag skrev här men som ni alla vet har det varit fullt upp sen har min dator inte velat precis vad jag velat. Laddaren till datorn har gått sönder så idag har jag fixat en ny, äntligen.
.
Nu har vi haft premiär, premiärfest och en till föreställningen. Det har gått riktigt bra och det är så fruktansvärt kul att stå på scenen. Veckan som varit har varit tuff. Sena kvällen dvs fram till 02 tiden på nätterna har vi varit kvar i skolan men i slutändan är det värt det med tanke på resultatet.
Vi har fått mycket bra respons på föreställningen och nu längtar man bara tills helgen då man får stå på scenen igen.
.
Premiär festen blev väldigt lugn eftersom det var föreställning dagen efter igen och då skulle Christoffer, Karin, Björn och Jossan komma och kolla så jag ville verkligen vara i bra form.
Föreställningen gick jättebra och efter den åkte vi in till Hässleholm och gick ut och åt på Cats, en mycket bra restaurang. Så tack för att ni kom och kollade på mig, man får en extra kick när man känner någon i publiken.
.
Vi har varit lediga söndag, måndag och tisdag för att vi haft en tuff vecka så jag och Christoffer åkte hem till Örebro i söndags. Och vi var bort bjudna till våra nära vänner Evelina och Krulet till eras nya krypin som var hur fint som helst, ett radhus i Almby.
.
Jag lovade ju er bilder från Sälen men dom kommer i veckan nu, det lovar jag.
För ett år sen bli du och jag ett!
.
.
Under ett år har vi hunnit med helt sjukt mycket. Många resor och många minnen har vi nu tillsammans och dom kommer bara bli fler.
Året har gått jättefort samtidigt som det känns som det alltid har varit vi. Christoffer är inte bara min pojkvän, han är min bästa vän. Jag känner mig så trygg tillsammans med honom och han får mig att känna på ett sätt som jag aldrig tidigare känt. Han är nu min fästman och jag älskar honom av hela mitt hjärta.
.
Vi har en fin lägenhet tillsammans i Örebro, vi har underbara vänner tillsammans och vi har varandra och det betyder allt. Kärleken går inte att beskriva men det har varit det bästa året i mitt liv. Du är mitt allt!
.
För att Jag älskar dig, så som du är
Och jag ska ge dig allting jag har
Låt mig få bära dig när du är svag
För du betyder allting för mig!
.