Nu är det verkligen fullt upp, har inte tid att skriva alls. Men jag ska ändå försöka göra mitt bästa.
Igår var de praktiskt arbete hela dagen så det var systugan som gällde. Vi gjorde klart alla kläder men eftersom jag redan är klar så hade jag inte så mycket att göra. På kvällen hade vi massa kör rep och sen efter de var alla tvungna att vara kvar till 23.00 för att hjälpa varandra med praktiskt arbete. Så jag satte mig och sydde in namn lappar i alla mina kläder.
.
Idag blev det också sent. Rep hela dagen och både igår och idag så har pressen varit här från olika tidningar i Skåne och tagit kort och intervjuat oss. Mins inte vilka tidningar men kan jag säkert kolla upp.
Nu ikväll när jag kom hem så fick jag ställa mig och laga mat och duscha. Det vad det jag hann med ikväll eftersom det blir så sena kvällar. Och det kommer inte dirket bli tidigare kväller nu onsdag och torsdag.
För vi ska sätta ljuset nu och det kommer ta sjukt långt tid så dom har sagt till oss att de blir sent nu. Förra året var dom kvar till 2 på nätterna för att sätta ljus. Sen ska man vara i skolan 8.30 dan efter. Shit jag kommer vara helt död men de ska bli skönt med lov sen.
.
På fredagkväll kommer Christoffer hit, han ska jobba på lördag på Jägersro (travbanan i Malmö). Det ska bli så skönt att få vara med honom lite längre än bara lovet. På lördagen sen på kvällen efter mitt rep är slut så åker vi in till mina föräldrar för att fira min mamma som fyller år på fredag. Sen är det rep hela söndagen igen för att sen ta bilen och åka hem till ÖREBRO där jag ska vara i en hel vecka, helt underbart!
.
Nu måste jag verkligen försöka sova för som sagt det kommer bli en jobbig dag imorgon.
Jag har haft en helt underbar helg i Örebro.
Jag kom hem tidigt i fredags så jag och Christoffer har haft en lite längre helg än vi brukar. Han jobbade för fullt när jag kom så jag fixa lite till mig och sen när han va klar åkte vi på eftermiddagen till Marieberg och Ikea för att fixa lite till lägenheten. Vi åkte i våran nya bil, den är helt underbar riktigt skön och hur snygg som helst.
Efter det tog vi oss en sväng till Therese, Kim och Ellah. Dom har flyttat till radhus i Lillån jättefint, kommer bli hur mysigt som helst där. Sen åkte vi vidare till Björn och Karin (Christoffers pappa och hans fru) dom har också flyttat fast till en lägenhet superfin. Där bjöds vi på mat och kolla på Idol tillsammans med dom.
Efter våran lilla tripp i Örebro åkte vi vidare hem för att bara mysa ta de lugnt och kolla på film.
.
I lördags så åkte han till Falun för att spela fotbolls matcher. Dom är ju hur bra som helst först vann dom med 10-3 och nästan match vann dom med 12-0. Hur bra är inte det? Dom kommer säkert ta hem hela grejen.
När han var iväg passa jag på att fixa lite här hemma och åkte och träffa Elin.
Jag bakade, lagade mat fixa lite mys och lite av de vi köpte på Ikea gjorde jag iordning. Blev riktigt bra!
Sen på kvällen var det dax att åka på 40års fest till mina kusiner. Malin deras mamma fyller så det var släkt firande hos dom. Det är alltid lika mysigt att komma hem till dom, trivs jättebra i deras hus.
.
Idag blir det en lugn dag igen vi ska bara mysa och ta de lugnt, försöka fixa vinterdäck på bilen och sen åker jag ner till Skåne igen med nya bilen. På vägen ner ska jag hämta upp Lovisa i Jönköping, kanske ska hämta Emelie i Motala med. Men jag får se har inte pratat med henne än.
Nu ligger jag och tittar på Ronja Rövardotter som går på SF kanalen och sen vänta på att hjärtat mitt ska jobba klart så han kommer och lägger sig hos mig.
.
.
Jag och Lovisa i bussen påväg till Hässleholm för lite middag/fest efter modevisningen.
DET SNÖAR MASSOR DÄR UTE!
Såhär ser det ut i Bjärnum nu och det är jag inte speciellt glad över, vill ha värme och sol!
Bilden tog jag från en tjej i min klass Matildas facebook. Tänk va det är bra med facebook,
eller hur?
Nu är jag lite dålig igen men ska försöka men det är ju som sagt fullt upp nu så man orkar inte riktigt sätta sig och skriva varje dag! Men jag lovar att jag ska försöka bli bättre.
.
I tisdags så var det som vanligt massa rep med olika dansnr och sång osv.. min grupp fick en ny koreografi till Two Worlds Tarzan låten. Det var Martina som gjorde koreografin och den är helt sjukt bra. Den är hur fin som helst och jag är verkligen nöjd med dom danserna jag har fått i showen alla är jättebra!
Men det hände dock en lite olycka igår med mig... vi gör ett rätt konstigt och klurigt steg som hade gått hur bra som helst alla gånger vi kört dansen. Sen när vi skulle köra sista gången så vred jag bara ryggen och vred inte med benen så det knaka rätt mycket och jag fick jätteont. Har fortfarande ont så imorgon ska Malin få kolla på den och säga vad som kan ha hänt (hon är massör) så jag får hoppas att de inte är nått allvarligt.
Tillråga på det så har jag gått och blivit förkyld. Började känna redan igår kväll att jag hade jätteont i halsen och har vaknat flera gånger under natten för att jag har ont.
.
Idag har vi tränat mest sång och sen nu på kvällen har vi tränat Skräck-medley, Overtyren och Action medley. Det blir nog bra det här men trött som bara den är jag. Men snart är det FREDAG!! Då får jag träffa Christoffer och jag längtar <3
.
Glöm inte att boka biljetter till höstshowen som kommer bli helt galet bra!
.
.

.
Kolla våran nya bil!
Christoffer du är för underbar

Sitter och syr för fullt i skolan det går inte riktigt som vi har tänkt oss men vi väntar in Martina som ska hjälpa oss hur vi ska göra med Bollywood kläderna.

Det är en låt som har satt sig i mitt huvud For Good och en speciell tex fras.

Who can say if I've been changed for the better?
But because I knew you
I have been changed for good

Den är ur musikalen Wicked, stört bra musik i den musikalen. Den låten For Good och en anna I'm Not that Girl lyssna in dom två!
Nu har jag inte varit speciellt aktiv här i bloggen men jag lovar att uppdatera er nu.
Vi har haft rep helg så vi har repat hela helgen inför höstshowen, den kommer verkligen bli grym!
I fredags körde vi hårt hela dagen sen på kvällen så gick jag till Lovisa där vi tjejer åt tacos och kolla på idol. Efter idol skulle vi se "Barnhemmet" en film men jag somna efter 10min jag var helt slut.
.
Igår repade vi också hela dagen med massa olika nr sen var Angelica snäll och lånade ut sin bil till mig så att jag kunde ta mig till Malmö på kvällen. Mina föräldrar har precis flyttat dit så hela familjen va samlade hemma hos dom för att vi skulle fira pappsen. Vi gick ut och åt jättegod mat och sen hem för att prata en massa om allt mellan himmel och jord. Så jag var inte hemma här i Bjärnum för en kl 01 sen blev det att försöka somna för att gå upp kl 07.30 och gå till skolan för yttligare en rep dag.
Och nu ligger jag och tar de lite lugnt i sängen innan jag ska duscha och sätta igång med maten så jag har mat denna veckan. Får se om jag är någon mästerkock idag ;)
.
Önskar att den här veckan går fort så jag kan få åka hem till Örebro. Längtar verkligen hem dit och mest av allt längtar jag efter Christoffer!
.
.
Igår tränade vi Bollywood från 16.45-19.10 bra jobbat klassen. Ni var jätteduktiga!
Det är det numret som jag är danskapten på så jag kollade mycket, tog detaljer i dansen osv. När jag kom hem så tog jag det bara lugnt och somnade till nyheterna så strax efter 22 sov jag redan, då är man trött.
Jag hade dans på morgonen med från 9 - 12 så jag var rätt trött i kroppen och kände mig heller inte helt bra så det var nog behövligt med lite mer sömn. Jag började känna igår kväll att jag hade väldigt ont i magen och det var värre i morse hade jätte ont när jag kissa så jag förstod att de är nog urinvägsinfektion. Så nu har man pratat med vårdcentralen och ska snart dit för att ta lite prover sen drar jag mig till skolan.
.
Sen blir det kvälls rep ikväll igen så det är bara fullt ös nu. Men jag har väldigt mycket hemlängtan nu, känns som det var jättelängesen jag var hemma i Örebro så jag vill bara hem nu.
.
.

Christoffer Wickman  ♥ Madelene Nilsson

BILJETTERNA SLÄPPS IMORGON (ONSDAG) SÅ DET ÄR BARA ATT RINGA OCH BOKA NU. GÅ IN PÅ HEMSIDAN HÄR NEDAN SÅ STÅR ALLT DÄR, VILKET NUMMER NI RINGER FÖR ATT BOKA. SÅ PASSA PÅ, DETTA VILL NI INTE MISSA. BOKA SÅ FORT SOM MÖJLIGT FÖR BILJETTERNA BRUKAR FÖRSVINNA RÄTT FORT.
VI HAR FÖRESTÄLLNING 12, 13, 14, 19, 20 OCH 21 NOVEMBER!


TEMAT PÅ HÖSTSHOWEN ÄR FILM OCH DEN HETER MOVIEMIX!
.
Bättre tema kunde vi inte få, det är verkligen as bra. Och jag önskar jag kunde filmat allas reaktioner när dom visa på tavlan vad temat var för vi alla har varit så spända och dom har varit jättehemliga, inte sagt ett ljud.
Vi är i fullgång och repar inför den nu. Idag sluta vi repa vid 21.15 så det är verkligen fullt upp nu. Vi repar på helgerna med, men det är så kul så det gör inget.
Jag ska sjunga en låt som heter Mad World ni känner säkert alla igen den när ni hör den.
Så i måndags hade vi kollationering hela dagen och idag har vi repat en massa, pratat ihop oss i olika grupper osv.
Jag är sy ansvarig för min grupp som är grupp D. När man är sy ansvarig så målar man skisser för olika plagg, hjälper till gruppen att komma igång med sina kläder, vad som ska sys och vad som vi redan har.
.
Idag blev jag även dans kapten för Bollywood dansen som är en hysterisk & kul koreografi med snygga lyft. Vilket innebär att det är mig dom frågar när det gäller nått i den koreografin.
.
Imorgon börjar dagen med att vi ska göra koreografin till Twilight låten, kommer bli grymt. Sen är det fullt upp. Vi ska även sätta tonart på våra låtar så dom ska man kunna imorgon. Tror jag kan min rätt bra så det ska nog inte vara några problem.
.
.
Min älskling åkte hem idag igen, vi har haft det super mysigt här nu dom dagarna han var hos mig. Igår kväll så tog vi en promenad ner till vattnet och prata massor och det är bara så underbart och jag känner verkligen hur mycket jag älskar honom. Han är det bästa som hänt mig. Massa kärlek till dig mitt hjärta <3
Igår hade vi modevisningen inne i Hässleholm där Josefin Crafoord var den som stod och prata på scenen när vi gick och visade kläderna. Det var riktigt kul och det gick jättebra för alla. Det var massa folk där så jag är nöjd!
Jag, Sandra, Johanna och Christopher var tvungna att vara inne i Hässleholm redan 8.30 för att bli sminkade på Nisses en butik där dom har typ allt, men vi visade väskor och smink där.
Sen hade vi två visningar 10.30 och 13.30. I mellan dom visningarna fick vi massa fika och sen skulle vi sjunga.
Min Christoffer kom med tåger kl 12.00 så jag och Emelie gick och mötte honom sen kom min mamma och syster och kollade med, jag blev jätteglad.
.
På kvällen var de middag och fest som stod på schemat för oss alla. Det vart väldigt lyckat alla var på toppen humör och vi så glada men maten som vi fick kan vi diskutera...
Christoffer mådde inte alls bra igår så han stannade hemma vilket var jättesynd men jag förstår honom med tanke på hur han mådde, men tack för att du kom och kollade på mig hjärtat <3
Har en helt underbar klass, bättre kan man inte få så TACK till er alla för gårdagen den va super.
.
.
.
Måste säga att Josefin Crafoord är så sjukt snygg och jättego.
.
.
Bilder från modevisningen kommer i ett senare inlägg
Idag har vi studiedag och det känns som det verkligen behövdes. Jag är jättetrött och huvudet dunkar på mig, hoppas bara inte jag håller på att bli sjuk igen :/
.
Igår hade vi redovisningar hela dagen. Dans och Sång för alla i klassen och alla lärare. Det gick helt okej för min del kände mig inte på topp när jag vaknade, rösten ville inte riktigt vad jag ville men jag gjorde mitt bästa och klassen tyckte det var jättebra så jag får väll vara nöjd.
Dansen gick helt okej den med, men vi var många som kände likadant. Vi kände inte att vi var närvarande vi var liksom någon annan stans. Men alla vart godkända i grundkursen så det är hur bra som helst.
.
Igår kväll tog jag det bara lugnt och var hemma med tjejerna. Det behövdes efter den här veckan kan man ju lätt säga. Så imorse tog jag mig en riktig sovmorgon och låg kvar i sängen ett bra tag innan jag tog mig till Kristianstad för att byta mina knäskydd. Och nu ligger jag här i sängen igen har precis fixat klart med all disk och snart ska jag sätta igång med mitt rum som ser ut som ett bombnedslag.
.
Måste också berätta att i onsdags när jag var inne i Hässleholm för att prova ut kläderna till modevisning så kan jag ju säga att det var inte direkt dom snyggaste kläderna. Inget jag skulle ta på mig annars om man säger så. Men det ska ändå bli kul med modevisningen och det bästa är att Christoffer kommer <3
.
.
.
.

BILDER FRÅN IGÅR!

Varit rät fullt upp nu denna veckan. Igår så hade vi två stycken dans pass, det va riktigt roligt båda två.
Nu sitter jag i skolan och väntar på att dom andra ska bli klara för att vi ska in till Hässleholm och prova ut kläder inför modevisningen.

Vi har idag haft dans med Jens, streetdance. Helt sjukt vad bra han är.
Sen nu på eftermiddagen så har vi haft stage fighting med honom, vi fick lära oss massa olika men inget jag hinner skriva om nu för måste vidare iväg nu.

Måste bara säga att jag saknar Christoffer helt sjukt mycket. Vill verkligen vara med honom och mysa och verkligen visa all kärlek. Jag älskar dig!

Flygresan hem igår kväll gick jättebra, snabbt och smidigt. Men jag får jämt så ont i öronen när jag flyger.
.
Idag är det första dagen på våran special vecka som vi har i skolan. Vi har massa gästlärare och lite olika små saker. Idag hade vi en ny dans koreograf som bland annat ska hjälpa till och göra koreografi till höst showen, hon heter Sara. Hon var faktiskt bra och vi gjorde en väldigt rolig dans till telephone - Lady Gaga.
Sen har vi pratat en del om höst showen nu och det är kommer bli långa dagar och sena kvällar framöver för att det ska bli så bra som möjligt.
Vi hade även en annan gäst hos oss idag som hette Mattias, han är musikalartist och spelar just nu i We Will Rock You i Stockholm. Han hade sångklass med oss, mycket bra han med. Och imorgon ska han ha dansklass med oss och det ska bli väldigt spännande vi ska få lära oss en dans ur föreställning som han är med i.
.
Efter skolan idag stannade nästa alla kvar och tränade dans för vi ska snart redovisa alla danser som vi har gjort här i grundkursen, vilket är 4st. Då kommer vi visa upp det för varandra och alla andra lärare. Lika dant kommer vi göra fast i sång och det har vi på torsdag. Jag ska sjunga Stop loveing you - Toto. Gillar låten den är bra men jag kan inte sjunga den bra. Så är rätt så nervös inför det.
.
Den här veckan kommer nog gå fort det är fullt upp och på lördag har vi modevisning, ska bli skit kul! :)
.
Haha satt precis och kollade bland massa bilder och hitta massa konstiga bilder!
.

.
Jag och min storebror när jag var pytteliten!
Sitter på Solvalla och kollar på trav tillsammans med många trav intresserade människor. Jag förstår rätt mycket nu och jag tänkte jag skulle försöka vinna lite pengar till mig och min syster men vi får se. Hästan jag nyss trodde på vann så jag får väll helt enkelt fortsätta tro på min första magkänsla.
Vi sitter på restaurangen och har precis ätit upp förrätten, snart kommer varmrätten in jag ska äta anka ska blir rätt intressant.
Nu ska jag gå och spela på nr 8 i lopp 4a. Sen blir det mat och sitta här hela dagen.
Imorse gick bussen mot huvudstaden för att spendera den tillsammans med Christoffer. Jag följde inte med till Solvalla utan åkte in till stan för att checka in på hotellet och sen gå på stan för lite shopping.
Jag träffade Agnes en stund, det var verkligen på tiden. Vi har inte setts på jättelänge, tror det var när jag fyllde som vi träffades sist. Träffades någon timme sen så gick jag runt på stan helt själv. Jag tycker faktiskt att det är rätt skönt att vara själv ibland för då kan man bara tänka på sig själv vilket är nyttigt.
Det blev endel shopping för mig sen drog jag mig tillbaka till hotellet för att bara ta de lugnt innan hjärtat mitt kom hit.
På stan köpte jag en vit kofta, svart väst, jeans, skor, örhängen, strumpor och knäskydd. Hittat ett par jättebra knäskydd som stabiliserar knät och värmer upp knät vilket är bra för mig med tanke på att jag har lite problem med knäna.
Lite av det jag köpte idag:
Från Stadium




Stadium

Från H&M inte riktigt dom men nästan




Stadium (väldigt snygg att ha under västen)

Nu på kvällen så har vi ätit jättegod middag här på hotellet och bara suttit och myst. Nu ligger vi i sängen och kollar på 40 days and 40 nights på 3an. Måste bara säga att hotell sängar är så sköna man känner sig nästan som en drottning när man ligger i dom.
Imorgon där det av till Solvalla för att försöka jobba in lite pengar kanske ;)
Sen flyger jag hem kl 21.45 till skåneland igen.  Det ha varit en fantastisk helg tillsammans med Christoffer och jag kan inte säga mycket mer än att jag är jättekär! ♥
Här kommer lite bilder från dom olika föreställningarna!


Grupp D (min grupp) togs igår precis innan genrepet.



David i Grupp C


Alex och Viktor i grupp C


Hanna i grupp C (spelar en liten flicka på 6år)


Alla i grupp B


Sofie, Johan, Bea, Lovisa och Lisa i grupp B


Jesper och Emelie i grupp A


Alla i grupp A
Idag var jag i skolan kl 7.30 för att börja förbereda och göra mig i ordning inför våran enda och första föreställning av TP projekten för klassen. Vi skulle börja våran sen va de 3 till redovisningar efter oss. Och jag är så överraskad alla var verkligen sjukt bra. Våran var också väldigt bra och berörda väldigt många. De var precis vad vi ville med föreställningen också, så vi är mer än nöjda. Efter vi hade haft våran föreställning så skulle våran grupp träffas med lärarna för att få feedback och konstruktiv kritik men dom sa att det va så bra så det fans typ inget att säga mer än att det va jättebra. Rickard avslutade med att säga att det var Mycket väl Godkänt!
Så grupp D, det här gjorde vi bra. Kommer känns lite konstigt nu när vi har varit samma tio personer i 6 veckor och haft lektioner tillsammans.
.
Men snart drar vi igång med höst showen och jag längtar, ska bli helt galet kul. Är spänd för jag vill veta vad jag ska få göra i föreställningen.
Tycker även att ni ska ta er en tripp till Skåne och kolla på våran föreställning sen. Den kommer vara i november men jag åter kommer med exakta datumen.
.
Alldeles nyss på tåget kom det en tjej och peta på mig och sa:
- Du sitter på min plats..
Jag svarade:
- Nej det gör jag inte, jag har nr 7.
Och helt riktigt så satt jag på min egna plats. Men hon lät så dryg och hon var verkligen säker på att jag satt på hennes plats men hon hade fel! Nu sitter hon mitt emot mig och glor, sånt kan göra mig tokig!! VAD KOLLAR HON PÅ?
.
.
.
Är hemma i Örebro kl 20.00 då kommer Christoffer och möter mig sen blir det hem och mysa och imorgon bitti åker vi till Stockholm med massa mys och trevligt sällskap. <3