Nu är lovet slut och ikväll åker jag tillbaka till Skåne för en helt galet rolig vecka.
.
Mitt lov har varit jättebra. Jag har tagit det så lugnt och Sälen var helt fantastiskt. Det blev inte så mycket åka för vi tog Spa behandling och åkte till relaxavdelningen på Experium, det är ett stort badhus i Lindvallen. Vi hade det verkligen kanon men sista kvällen, alltså i onsdags kväll efter relaxen började jag känna mig dålig, ont i halsen, huvudet och orkade ingenting så vi åkte tillbaka till hotellet och hade en myskväll. Vaknade den natten med feber sen hade jag högfeber till i fredags då kände jag mig bättre på kvällen.
Men då var vi redan hemma i Örebro så jag har tagit det jättelugnt här hemma för att bli frisk.
.
I fredags på dagen kom mina föräldrar hem till oss för och kolla hur det blev med dom nya tapeterna. Det var verkligen mysigt att träffa dom igen. Man känner hur mycket man har saknat dom, vi hinner ju inte ses så mycket även fast dom också bor i Skåne just för att jag har hur mycket som helst i skolan nu innan premiären. Senare kom min syster förbi som precis kommit till Örebro för att se hon med och för att få en lite stund tillsammans bara hon och jag.
.
Idag ska jag upp en sväng på stan för att fixa det sista som ska inhandlas till showen eftersom jag inte hittade allt på Marieberg. Sen blir det söndags middag hos svärföräldrarna innan jag åker tillbaka.
Veckan som kommer ser ut såhär:
Måndag: Rep + Genomdrag
Tisdag: Rep + Genomdag
Onsdag: Rep + Genomdrag
Torsdag: Genrep med publik
Fredag: PREMIÄR!
.
Det kommer bilder från Sälen resan i veckan!
Vi har haft en helt underbar kväll här på Högfjällshotellet!
Hotellet vi bor på är hur fint som helst och kvällen tillsammans med Christoffer har varit en av dom bästa på länge.
Vi gick ner och åt tre rätters middag, vilket var succé. Efter en lång middag hitta vi ner till ett "spel" rum där dom hade massa olika spel som flipperspel, bilspel, actionspel och massa annat. Så vi hängde där ett tag innan vi tog oss en riktig rund vandring på hotellet för att kolla vart Spa och Relax avdelningen låg. Tillslut anlände vi till Piano baren där vi satt några timmar och drack endel vinglas och bara mös tillsammans. Vi pratade väldigt mycket om allt, vilket är väldigt nyttigt att göra lite då och då. Nu ligger vi i den sköna hotellsängen och ska sova för imorgon blir det några åk i backen och sedan en spa behandling för två!
.
Livet är helt underbart just nu och dom här dagarna kommer bli ett stort minne för livet.
Ska försöka ta massa kort som jag sedan kan lägga upp.
.
.
Godnatt!! / M

Idag satte vi klart ljudet på akt 1 innan vi började med akt 2, det gick jättebra på "En man som han" men sen när det var "Somebody's eyes" gick det inte lika bra. Tempot var för sanbbt och vi hade nästa ingen medhörning alls så det blev inte som vi hade tänkt oss. Just nu är jag som jag har varit alla dagar denna veckan, väldigt trött.
Men vi får bara kämpa på och helt enkelt träna vidare och hoppas att det går bättre imorgon när vi har genomdrag av showen för första gången. Sen är det SPORTLOV!!!

Måste även säga att jag är väldigt glad över att jag har kommit närmare två personeri klassen, Harju och Ellen. Jag skrattar väldigt mycket tillsammasn med dom och vi gör alla nummer tillsammasn i showen så det är inte så konstigt att vi är med varandra mycket. Dom sprider glädje och det har skrattats oerhört mycket på våra rep.

Nu är det bara att försöka hitta nya krafter i godispåsen och köra vidare!

Nu är ljussättningen klar till showen och det blev riktigt bra men det tog sin lilla tid om man säger så.
Igår höll vi på med Akt 2 från 9.00-01.00 helt galet va det kan ta långt tid. Bara Footloose tog 8 timmar.
Nu håller vi på med ljudsättningen, hade glömt hur bra ljud vi har här.

I förrgår sa min underbara fästman att han hade en överraskning åt mig. Han sa att vi ska åka iväg någonstans men han ville inte säga vart. Men vi skulle inte lämna landet och skulle vara borta mån-tors det var dom ledtrådarna jag fick. Ni som känner mig vet hur nyfiken jag blir när man säger så, kan knappt hålla mig. Så jag började tjata som bara den och sent på kvällen avslöja han för att jag ville veta.

VI SKA ÅKA TILL SÄLEN OCH BO PÅ LYXHOTELL!
Hur underbart är inte det?
Det finns verkligen hur mycket som helst att göra där men det bästa av allt är att det bara är vi två som ska åka och bara vara med varandra.
Vi ska åka snowboard och mysa i backen, massage behandling för två, äta gott varje kväll på olika restauranger, sätta sig och mysa i pianobaren, åka hundsäde, skidskor på kvällen och självklart besöka badhuset - Experium!
Det kommer bli helt fantastiskt att bara få lägga all tillsammans.

Stort tack hjärtat för en helt underbar alla hjärtans dag present, du är mitt allt! ♥

Jag vill bara hem just nu, bort här ifrån och bort från allt. Har ingen energi kvar i kroppen överhuvudtaget. Jag är less på att man aldrig får det minsta beröm, fast man vet att man gör bra ifrån sig. Jag tror helt seriöst att jag kanske har fått beröm max 1 gång på den här skolan av lärarna.
Ta mig bara här ifrån och ge mig energi.
.
Jag är så fruktansvärt glad över att jag har Christoffer, han stöttar mig och finns där för mig hela tiden. Jag är så tacksam över allt du gör för mig Christoffer! Vet att jag kan vara dålig på att visa det men du betyder allt för mig, utan dig vid min sida hade det här året blivit så myckte tyngre. Jag älskar dig ♥
Jag är så trött så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Nu är det helg och den är efterlängtad kan man säga. Efter 12 dagar i skolan med träning är kroppen helt slut.
Idag gick vi i skolan 9-16.30, sen satte jag mig direkt i bilen för att åka hem till Örebro. Hade inte tänkt mig att vädret skulle va som det var så det tog ju sin lilla tid. Har hört att det har snöat massor här i Örebro nu men hos mig i S kåne kom inte snön för efter lunch idag. Hos oss har det regnat så ingen snö finns kvar, sen kommer man hem hit och det är MASSOR.
Under min lilla bilresa hem såg jag fyra stycken bil olyckor där folk har slirat av vägen så det var inge fler bilar inblandade. Men ändå hemskt att se så många på 40 mil. Så därför tog bilresan längre tid än vanligt och man fick verkligen anpassa hastigheten.
.
Nej nu har jag pratat klart om bilar och bilresan. Får nog sätta på en film så jag kommer till ro och kan somna någon gång. Det känns väldigt konstigt att ligga i sängen utan Christoffer men jag får ge det ett försök annars får det bli soffan för mig denna helgen.
Christoffer är i London och ska se Liverpool! :)
Vad är de som händer med mig?
.
Idag när jag kom hem från skolan hade dansat från 18-21.40. Jag var helt slut, kunde inte ens läsa allting bara flöt ihop och jag skakade. Sen tog jag mig ett ryck, packa ihop allt inför helgen, vila en stund. Sen kände jag helt plötsligt att jag känner mig lite otränad. Då satte jag igång och gjorde massa situps på golvet. Frågan är verkligen vad som har flugit i mig nu? Tar aldrig energin slut? Räcker det med att vila ca 30 min efter en dag som har bestått av dans?
.
.
9-11.30 - STEPP

13-15.30 - KÖR/SÅNG

15.30-16.30 - DANS

18-21.40 - DANS

Tror verkligen att det är helg jag behöver!
Magen pratar som bara den och jag är helt slut just nu. Kom precis hem från skolan och vilar upp mig lite innan det är dax att åka tillbaka för lite kvälls träning 18-22. Ska försöka hinna med att packa nu innan jag åker tillbaka och duscha.
.
Dom här dagarna har varit väldigt intensiva och vi har haft mycket att tänka på hela tiden. Nu känns de verkligen som man är i en bubbla och allt handlar om showen hela tiden. Mycket som känns oklart fast det borde sitta, men övning ger färdighet så det är bara att kämpa på.
.
I söndags vakna jag upp med en konstig knöl precis under nyckelbenet på vänstra sidan. Jag har hur ont som helst, kunde inte använda armen eller ens vidröra ca 5 cm runt om knölen. Vi hade ju rep då så det gick sådär men jag bestämde mig för att åka hem till Örebro för att kolla upp vad det var för fel. Den sticker liksom ut och ser äcklig ut men fick veta att det bara var en inflammerad lymfkörtel och borde försvinna inom två veckor.
Christoffer följde med mig tillbaka till Skåne på måndagen och åkte hem idag igen och det har varit hur skönt som helst att ha honom här. Komma hem efter skolan och bara släppa allt för en stund har känts hur skönt som helst.
.
Imorgon är det redan fredag och då åker jag hem till Örebro för att vara med mina tjejer!
.
Längtar till sommaren!!
Vilken dag säger jag bara!
Varit i skolan från 10-17.30 och det har hänt massor. Känns som de är en sak jag verkligen ligger efter med och det är kläderna, sy ska man göra och sen hitta allt!
Är jättetrött ikväll efter allt idag så blir bara att ta de lugnt och bara vara.
Har faktiskt inget mer att säga så får bli ett kort inlägg idag.
.
.
Jag är så glad att du finns i mitt liv Christoffer! <3
.
Då har fredagen gått och man ligger i sängen för att sova.
Dagen har varit rätt fullspäckad i skolan, lärde mig två nya danser och stagade en scen så det känns bra.
Efter skolan åkte jag till Hässleholm tillsammans med Bea, Ellen-Maria och Sofie för en solning och lite mys tillsammans. Sen nu på kvällen har vi varit några tjejer hemma hos Ellen-Maria och Bea för att mysa lite och kolla på Footloose. Vi hade handalt massa onyttigt vilket vi tyckte va okej med tanke på att det är fredag.
Vindruvor, ostbricka, kex, godis, chips och dricka. Det var vi värde!
Under kvällen hade vi väldigt mycket diskutioner om allt möjligt, vilket man nu i efterhand kan tycka var både bra och dåliga. Men det var ändå nyttigt att sitta och lyssna och sen få diskutera allt som dök upp. Men vissa diskutioner gjorde mig både frustrerad och irriterad men det är väll bara att gilla läget? ;)
.
Tack tjejer för en mysig kväll tillsammans med er!
.
Imorgon väntas repdag mellan 10-17.30 där efter mins jag inte om vi har nått extra rep på någon dans, kan hända.
Annars har vi ett födelsedags barn som ska firas imorgon med god mat m.m. och det är ingen mindre än, EMELIE!
.
Grattis pinglan, 24år!
Det är sjukt mycket just nu därför är jag inte så bra på det här med bloggen.
Vi håller på för fullt med showen och allt runt ikring den som: kläder, PR, scener, koreografi/danser att lära sig, sånger och rekvisita. Så det är verkligen fullt upp och till råga på allt vi har att göra i skolan har jag blivit sjuk.
Men jag ska berätta hur min helg och vecka har varit.
.
Fredags: Började jag dagen med dans. Fick koreografin till låten "Maria" i West Side Story. Och efter det var det info om själva West Side Story musikalen. Sen på eftermiddagen hade vi Lasse som skulle visa och lära oss om dom olika musikalerna vi har med i showen. Men jag åkte tidigare för kl:16.02 kom min Christoffer med tåget. Åh jag hade verkligen saknat honom hur mycket som helst så det kom allt tårar när vi satte oss ner för en bit Thai mat.
Vi hade en otroligt mysig och efterlängtad fredags kväll tillsammans.
.
Lördags: Var jag så snäll så jag körde Christoffer till Halmstad där han skulle jobba på travet. Sen åkte jag vidare mot Malmö till mina föräldrar där hela familjen var samlade för att fira min bror Tobias som fyllt 25år. Super trevligt och Christoffer kom dit på kvällen han med. Kvällen avslutades med att jag, Christoffer, Carro (syster) och Tobias (bror) spelade kort och hade jättemysigt tillsammans.
.
Söndags: Tog vi det bara lugnt. Vi åkte hem till Bjärnum på förmiddagen och sen låg vi mest i sängen och halv sov hela dagen.
.
Måndags: Var det skola igen, men jag hade inte så mycket i skolan så det blev mest lite fix och trix inför tisdagens bravader i Stockholm. På kvällen åkte vi tillbaka till Örebro för att jag skulle till Stockholm i tisdags.
.
Tisdags: The big day! Satte mig i bilen strax innan 9.00 för att åka till Stockholm där jag sen skulle hämta upp Hanna på central stationen. Väl i Stockholm var det en polis som kom fram och knacka på min ruta när jag stod o vänta på Hanna. "Du vet att du inte får stå här va?" sa han, oskyldigt svara jag såklart Nej! Det var tydligen bara ambulanser och poliser som fick stå där, så de var bra att flytta på sig. Sen åkte vi till Base 23 där auditon skulle äga rum. Men det var inte alls som jag hade tänkt mig. Man var 40st i varje grupp och det var bara två som gick vidare. Jag kände direkt att jag var fel placerad. Nu i efterhand har jag fått höra att nästa alla roller redan var klara till Dirty Dancing och att det bara var några få strö rollen som söktes. Men då går man väll inte ut och gör en så stor auditon inför de? Det kändes väldigt onödigt iallafall. Men jag får tänka att jag fick extra nätter tillsammans med Christoffer istället.
.
.
Kände mig dålig hela audition dagen och när jag kom hem hade jag tydligen feber så jag har bara legat hemma och vilat. Åkte tillbaka hit igår kväll för jag kände mig lite bättre men idag är man tillbaka på samma som i tisdags. Feber, ont i huvudet och ingen energi alls.
Det är bara att ta nya tag för snart är det kvällsträning mellan 18-21.