Idag har det varit en grymt känslosam dag för inte bara mig utan för många andra i klassen.
Det var första gången vi sjöng för varandra och det blev känsligt. Jag har nog aldrig varit så nervös som jag var idag när det var min tur att gå upp på scenen och sjunga min låt. När det är upplyst där dom i klassen sitter och tittar och antecknar om hur jag sjunger och är på scenen.
.
Jag har sjungit för betydligt större publik tidigare men jag tycker det är mycket värre och mer nervöst att sjunga för en mindre grupp när man känner dom. Men men nu är det gjort och nu är det bara att ta nya tag och börja leta efter en lite mer Rock låt som jag ska sjunga nästa vecka!
.
Nu på kvällen så har jag bara varit hemma, repat med Jenny på sångläxan till sånglektionen och dansat lite.
Blev även lite dans här hemma i lägenheten.
Har även varit duktig och städat mitt rum så nu är de fint igen. Nu ligger jag här som vanligt i sängen med musik och lite tända ljus för att försöka mysa till det för mig själv.
Saknar även mina nära vänner som man kan prata med om ALLT ni vet vilka ni är. Ni betyder verkligen mycket för mig och jag tänker mycket på er.
Jag förstår inte att det kan vara så svårt att välja en låt inför imorgon. Jag hade bestämt mig för Reflection men har nu ändrat mig och tror att det blir Turn to you också med Christina Aguilera.
När jag sjunger den låten så tänker jag jättemycket på min kompis Julia. Vi spelade förra sommaren tillsammans i Berts Bravader våra roll namn var "Molly" = Mig  "Mimmi" = Julia. Vi hängde rätt mycket då den sommaren och sjöng då denna låt tillsammans endel. Så därför blir det självklart att man tänker på henne då och ser tillbaka till den tiden.
.
.
Annars i skolan idag så hade vi ju sovmorgon till kl 10. FÖR SKÖNT! Vi började dagen med lite info sen hade vi kör med Stefan. Sen vart det lunch och efter lunchen hade vi TP och vi delade in oss i små grupper för att börja skriva manuset till teaterprojektet. Jag och Eva satt ihop och det gick faktiskt jättebra, vi hade massor med idéer så det var bara att skriva ner allt och vi fick ett bra resultat.
.
Sen hade vi teater UTOMHUS... När dom sa att vi skulle ha teater utomhus så undra man vad man ska göra för konstiga övningar nu då. Men vi blev indelade i smågrupper igen och vi fick göra en kort liten teater på ca 5 min och min grupp fick vara mitt i skogen. Och utifrån intryck och miljön skulle vi göra denna lilla teater. Haha det var faktiskt riktigt kul.
Jag fick spela en tjej som kom och planerade att riva ner alla träd för att bygga ett stort köpcentrum. Passa mig ganska bra faktiskt, är inte direkt någon skogs människa ;)


I know you're the best. You've passed every test. It's almost too good to be true,
YOU'RE THE PERFECT MAN FOR ME! I love you i do <3


Nu är man hemma i Bjärnum igen och en ny vecka startar imorgon.
Vi har sovmorgon imorgon till kl 10 och det är skönt. Känns som det behövs även fast helgen har varit super lugn så kan de vara skönt att starta veckan med att få sova ut lite.
.
.
Som jag skrev så har helgen varit lugn. Jag har varit hemma som sagt i Örebro och myst hela helgen.
I lördags så passade jag på att träffa Louise medan hjärtat mitt kollade på trav. Vi skulle ses sen på stan för att gå på BIO, Shreek 3 i 3D. Men när jag väl var framme för att hämta ut biljetterna så passade jag på att fråga om det var 3D då fick jag svaret att dom hade slutat visa den i 3D för några veckor sen. Så jag och Christoffer hoppade över BIO:N och jag tog mig lite mer tid tillsammans med Louise.
Jag och Christoffer tog oss en lite promenad senare och gick hem till Therese, Kim och Ellah för att mysa en liten stund. Ellah är verkligen den snällaste, sötaste och mysigaste barnet jag träffat. Therese och Kim - Det har ni gjort bra!
.
Jag och hjärtat drog sen vidare ut för att mysa lite på en restaurang, det var verkligen hur mysigt som helst. Maten var kanon och sällskapet var det bästa. Massa kärlek <3
Sen vidare hem för att mysa ner sig i soffan och mys framför en film.
.
.
Idag har vi varit hemma hos mina föräldrar och ätit god mat och umgåtts lite. Min bror var också hemma så fick man träffa honom, känns som det var längesen.
Tåget tillbaka till Motala gick kl 18 där Emelie bor. Vi åker tillsammans därifrån vidare hit till Bjärnum. Så efter några timmar hemma hos mina föräldrar var bara att röra sig hemåt för att packa lite och mysa lite till. Nu är man hemma igen och ligger i sängen och det är snart dax att sova för att orka morgon dagen.
.
.
Godnatt!
Nu är det fredag! Jag känner att det är en bra dag idag, jag är glad och humöret är på topp. För jag ska äntligen få träffa min älskling! Jippi! :)
.
Dagen börjades med dans med Jonna. Vi började på en ny koreografi som var hur snygg som helst. Vi är typ zombis skit cool, så jag vill bara göra mer så längtar redan till nästa klass.
Efter det hade vi sång/kör med Malin det var sjukt lärorikt idag. Vi gick igenom varenda muskel som man använda när man använder stödet, det var muskler jag inte hade någon aning om.
Jag har även bestämt vad det blir för låt till nästa mic-teknik  och det blir Reflection - Christina Aguilera. Malin tyckte den och då blir det helt enkelt den.
.
.
Jag och Emelie har haft sjukt kul i bilen, vi har suttit och sjungt massa duetter med karaoke bakgrunder. Vi har även kommit på yttligare saker som vi är sjukt lika i så det blev ett nytt smeknamn för mig "lillasystern".
.
Snart dax för fredags mys så får se om det kommer något mer inlägg under helgen men håll koll.
Det är så mycket nu. Så oj, varmt ska jag börja kanske med gårdagen.
Gårdagen va de fullt upp i skolan med dans, drama, sång och TP.
Jag hade ett ämne som heter micteknik, då skulle alla sjunga en låt med mic och jag sjöng "Take me or leave me" från musikalen Rent. Det gick jättebra och jag är nöjd med det jag gjorde. Jag fick då att till nästa vecka ska jag utmana mig själv. Hur svårt är inte de, jag har ingen aning om vad jag ska sjunga. Men det är bara att börja leta för fullt. Jag hade även min första balett lektion, läraren verkar jättebra och hård som jag gillar. Men det resulterade i att jag har världens träningsvärk idag. Jag blev kvar ett bra tag i skolan för att jobba med teater produktionen men när jag väl kom hem så låg jag i sängen hela kvällen så skönt. Man är helt slut efter en intensiv dag i skolan.
.
Idag har jag bland annat haft min första sång lektion med Stefan. Det gick också bra och jag har fått en låt och vi ska jobba med visor nu som första projekt inom sången.
Dans med Jonna idag igen, som vanligt lika kul älskar verkligen hennes lektioner.
Och som alla andra dager en sjukt intensiv dag. Så efter skolan hade jag, Emelie och Angelica bestämt att vi skulle gå till simhallen för att slappna av lite. Bubbla, basta och simma men det öppna inte för en kl 19 så vi tog oss en promenad istället ner till sjön och satte oss på bryggen och prata lite. Emelie visade ett jättebra spår i skogen som man kan springa i.
Sen blev det ju dax att röra sig mot simhallen, det va hur skönt som helst. Underbart skönt för musklerna med lite avslappning.
.
.
.
.
Nu ligger jag hemma i sängen och är helt slut i hela kroppen och imorgon är det äntligen fredag igen och jag beger mig till den mest efterlängtade person på denna jorden, nämligen till Christoffer! <3
Inatt har jag inte sovit bra, det är så svårt att sova utan mitt hjärta. Är van vid att han alltid ligger bredvid mig och att jag alltid känner hans doft. Så imorse när jag vaknade och jag började skolan 8.30 var jag så fruktansvärt trött. Och det har jag varit hela dagen.

Det har varit fullt upp i skolan:
- MusikTeater Kunskap, hela förmiddagen
- Dans, gick ovanligt bra idag :)
- Drama, då var alla så trötta så det blev mycket skratt och svårt att fokusera.
- Repa på sången inför imorgon till 18.30




När jag kom hem blev det till att laga mat och det serverades för mig själv Kött - potatisgratäng - beasås! MUMS.
Det är nått som jag och Christoffer brukade laga väldigt mycket så det blev lite jobbigt. Saknaden är verkligen enorm! <3

Nu sitter jag mätt o belåten och kollar på Fångarna på Fortet tillsammans med Jessika. Vi väntar in Linnéa som kommer över en stund och umgås lite.
Jag mår inte bra! Det började i lördags då jag började känna mig hängig och lite illamående. Sen i igår vakna jag och va dyng förkyld och sen har de blivit sämre. Men idag på dagen kände jag mig lite bättre men nu har jag piss, mår illa som bara den.

Idag fick vi en introduktion på vårt nya projekt som vi sen började jobba med. Vi har 6 veckor på att arbeta med detta projekt innan det är redovisning. Min grupp kom igång väldigt bra så vi har en liten grund nu.
Efter skolan idag så åkte jag hem direkt för att laga mat och sen träna lite sång. Sen kom Angelica och hämta mig för att åka tillbaka till skolan i spöregnet och dansa lite. Träna på uppvärmningen som vi har i läxa sen började vi på en ny dans, kan bli bra!

Imorgon blir det dans igen med Jonna och jag längtar!


/ saknar dig mitt hjärta <3
Nu är man "hemma" igen.
Jag ville verkligen inte åka ifrån mitt älskade hjärta men imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar. Men till råga på att jag bara vill vara hemma hos Christoffer så har jag gått och dragit på mig en förkylning. Känns även som det är feber på gång, orkar inte vara sjuk!
.
.
Helgen hemma i Örebro var jättebra, fins inga ord för hur skönt det var att komma hem på riktigt. För detta är inte hemma för mig utan hemma för mig är hemma i Örebro hos hjärtat.
.
.
Nu ska jag lägga mig o sova så jag orkar med morgon dagen.
Men måste bara säga att Marques Houston - Love's a game är jättefin!
´Nu sitter jag här med ett vin glas i handen och myser med tända ljus. Plättlätt grabbarna skriker och härjar i rummet bredvid när dom sitter och kollar på deras vinnande innebandy match mot Hockeyligan, matchen sluta 12 - 5 Plättlätt.

Dagen började med att jag gick hem till mina föräldrar och lånade bilen för att sen ta mig en tripp till Mariebergs köpcentrum tillsammans med Isabell och hennes pojkvän Daniel, alltid lika mysigt att träffa henne.
Innan vi åkte dit stannade vi till på systemet för att inhandla kvällens rusnings drycker.
På marieberg blev det lite shopping för min del, en träningsväska Adidas från INTER SPORT.
Hitta även en jättefin tröja på Rut m´fl men den får vänta, är ju en fattig student nu.
Det blev även en bit mat tillsammans med dom på Soleo som ligger mitt på Våghustoget.
Nu väntar jag på Emma för att sen börja festa till lite och sen bege mig till Villa Strömpis med ligan.
/ Älskar min Christoffer <3
idag var det redovisning på schemat av våra små projekt, det va hur kul som helst. Att två grupper kunde få så sjukt olika shower vad hur kul som helst. Våran lilla föreställning hette "vägen hit" och jag är mycket nöjd med resultatet.
Annars har första veckan varit jättebra, väldigt intensiv med mycket info. Men på måndag är det nya tag och vi ska börja på ett nytt projekt i mindre grupper.


Efter skolan som sluta kl 12 åkte jag och Emelie raka vägen mot Motala där jag sen skulle ta tåget hem för att överraska min pojkvän som trodde jag skulle komma hem vid 21 tiden, men jag kom vi 18 och åkte till hans fotbolls match för att överraska honom. Jag blev helt överlycklig när jag såg honom och vi kramades hur länge som helst. Saknaden har verkligen varit stor men nu är jag äntligen hemma igen. Så i helgen väntas de massa med mys och umgås med min bästa för att på söndagen sen bege sig hem till Skåneland igen.



Prata nyss med Jessika som är kvar i Bjärnum, där va festen i full gång. Dom flesta i klassen skulle åka hem men de va några som stannade så dom styrde en party kväll.




/ käraste tjejen i bjärnum
igår kväll var vi ett gäng i skolan o kollade på gamla shower men jag gick in i en danssal och dansade. Jag dansade verkligen ur mig, jag var helt slut. Jag drack heller inget vatten under dagen så imorse när jag vaknade kände jag mig bakis, bara för att kroppen var så uttorkad!
Jag har världens träningsvärk på baksida låren, rumpan och nacken. Men det var ju rätt väntat efter alla dans denna veckan!



Annars idag i skolan så hade jag min första MusikTeater Kunskap ---> MUKU.
Den var inte riktigt som jag trodde och jag tror det kommer bli kul. Det är det ända teoretiska ämnet jag har i skolan annars har jag bara praktiska ämnen. Efter det hade vi kör med Malin, vi körde en afrikansklåt!
Men på eftermiddagen körde vi bara på "första skapelsen" som ska redovisas imorgon, alla är lika spända över att se varandra! :)
När dagen var slut var jag helt slut så jag somnade i sängen direkt. Nu ska jag sätta mig o sjunga sen går jag upp till Linnea som fyller idag så då blir de lite fika o mys! Grattis till dig
Imorgon beger jag mig hem tillsammans med Emelie. Jag längtar helt sjukt mycket efter min baby som jag äntligen ska få träffa imorgon <3
Idag har vi haft fullt upp. Dagen började med att vi iscen satte våran "Första skapelse" det blir nog bra, haha men lite flummigt! Efter det var det dansen som stod på schemat, alltså det är så sjukt kul o dansa jag älskar det. Vi fick dansa den dansen vi dansa på audition, old memories :)
Senare efter lunch så var det min tur att sjunga för sång lärarna, det gick väll inte så bra som jag hade hoppats på om jag säger så. Jag fick sjunga hela låten vilket inkluderade två höjningar....det blev lite för högt där på sista tyckte jag allt. Men men dom ville ändå bara höra på ett ungefär vart man låg sångmässigt. Så vi får helt enkelt se om jag får Malin eller Rickard som sång pedagog.
Sen hade jag även min första teater lektion idag. Vi gjorde mest koncentrations övningar men det är en bra början.
Min pappa kom till mig idag efter skolan och hjälpte mig med att sätta upp mina hyllor i mitt rum. Det blev faktiskt riktigt bra, jag är helnöjd!
Nu sitter vi här hemma och äter lite mat för sen ska vi bege oss till skolan igen för att kolla på gamla shower som dom tidigare eleverna har gjort, jag tänkte även passa på att dansa lite själv i danssalen.
Har verkligen saknat att dansa så tänkte passa på nu!




Idag när jag prata med Christoffer så kunde jag verkligen inte hålla mig med överraskning så nu vet han redan. Överraskningen va att jag skulle komma hem fast jag tidigare sagt att jag inte kunde komma hem pga olika anledningar. Men nu kommer jag hem till dig mitt hjärta och det är sjukt vad jag saknar honom! <3
Nu repas det för fullt här hemma för i morgon ska vi redovisa en sång som vi fick i måndags för våra sång lärare. Vi fick tre stycken att välja på och jag kan verkligen inte bestämma mig.
Jag vet inte vilken som passar mig bäst men tror att det blir - you raise me up. Men vi får helt enkelt se vad det blir för sång. Efterskolan idag stannade alla kvar för att börja på vårat lilla projekt "Första skapelsen" vi blev klara med allt min grupp. Nu ska det bara sättas ihop och se så allt blir som vi nu har tänkt oss. Den lilla föreställning för andra halva av klassen och lärarna ska vara på 20-30min men jag tror faktiskt att detta blir bra.
Jag bor tillsammans med två tjejer om jag inte har nämnt de som heter Jessica och Jenny, jättesnälla!
Haha, vi röjde loss för en stund sen med en mic och youtube, det va nice kan jag ju säga.
Men måste dock säga att jag känner mig inte hel här, jag känner mig inte som en hel människa... det är verkligen någonting som fattas här hos mig. Det är min andra halva Christoffer <3



Jag har haft förhållanden förut men då har jag aldrig känt som jag känner nu. Jag har aldrig känt att det varit hundra på det här sättet. Jag kan inte ens jämföra tidigare med detta för det vi har nu är helt oslagbart. Finns ingen annan som får mig att må så bra som han får mig att må, det finns ingen som jag kan luta mig till så mycket som jag kan göra med honom. Han är mitt allt utan honom är jag inte hel och det är precis som jag känner nu. Jag känner mig inte hel! Jag ser verkligen ett liv med honom, en framtid och så ska de vara.. FÖRALLTID!
Jag älskar dig mitt hjärta <3


Idag har jag även fixat en lite överraskning till honom, men jag kan inte säga vad det är! ;)

Nu sitter jag i skolan och dagen är nästa slut.
Idag började jag dagen med min första danslektion hur kul som helst! Våran danslärare är jättebra hon är hård men det gillar jag. Sen har vi samma som igår fått mycket information men de är bra de med ;)
Nu på eftermiddagen har de varit två tjejer från Göteborg här från en dansshop och så fick vi köpa dansskor och kläder. Jag hade det mesta redan innan så blev bara ett par step skor och footundeez. Men detta får jag inte för en i början av september.


Snart ska vi dra igång och börja repa med vårat första lilla projekt där vi är indelade i två grupper.
Vi kommer redovisa det här för varandra på fredag, SPÄNNANDE!
På schemat står det "första skapelsen" så ni förstår när jag skriver om första skapelsen så är det vårat första projekt.

skriver ett till senare ikväll om hur det har gått.
Need to go!

Prata precis med mitt hjärta i telefon, så mycket känslor just nu så de är galet.
Tårarna kommer så fort jag känner hans doft, så fort jag hör hans röst. Det är galet att man kan sakna en person så mycket som jag gör. Men jag måste satsa på min dröm och jag måste göra detta både för min och våran framtid!

Det var en gång en som sa till mig "var stark, du kommer klara det".

Jag är mer än glad över det stödet jag får av dig. Det kan jag faktiskt bara beskriva med ett ord - KÄRLEK!




Christoffer jag älskar dig!
Idag har det varit första dagen på min nya skola här i Bjärnum!
Dagen började med en samling vi fick presentera oss för varandra och det är väldigt mycket nytt och hur mycket information som helst som man ska ta in. Men dagen var väldigt lugn vi fick en lite rundvandring här i lilla Bjärnum av två av mina lärare.
Annars har jag och mina två kompisar Jenny och Jessica efter skolan bara tagit de lugnt, vi hyrde en film som vi ska se ikväll och mysa lite. Sen blir det sängen tidigt ikväll för imorgon startar jag dagen kl 9.00 med Dans
JAG LÄNGTAR!
Måste säga att våran danslärare Jonna verkar hur bra som helst kommer nog trivas som fisken i vattnet på hennes lektion.
Nu är det snart dax för att göra sig lite mat och sen vänta på ett efterlängtat samtal från mitt hjärta!


Bild från Grekland!