Nu måste jag skärpa mig!
Jag skrivit inte alls ofta längre men nu är vi igång med det vanliga schemat igen så jag ska göra mitt bästa. Det är rätt mycket i skolan just nu:
  • Balettredovisning
  • Sångredovisning duett "you and i" från chess
  • Dansreodvisning av egen koreografi
  • Teaterredovisning, bearbetning av text
  • Kost föreläsning
Det är lite av det vi har juste nu och det dumma är att allt detta är på samma vecka förut baletten som vi hade idag.
Men jag har nog aldrig längtat så mycket efter ett lov som jag gör just nu, vill ha Jullov nu på en gång men det är inte så långt kvar.
Jag var hemma i Örebro i helgen och tog de lugnt, julpynta lite och umgås med vänner var så skönt. Det var även första advent, hade tänkt att gå till kyrkan för lite advents mys men jag sov visst lite för länge. Skulle egentligen åkte hem i söndagskväll men pga vädret så kunde jag inte åka vilket betydde att jag var tvungen att åka jättetidigt på måndags morgonen för att hinna till skolan. 05.00 ringde klockan och 05.30 satt jag i bilen påväg ner hit. Men jag hann precis i tid och jag var skapligt trött med tanke på att jag somna vid 01.30, så det blev bara några få timmars sömn. Men det var det värt, fick en extra natt med älsklingen och det är jag glad för. Ska hem i helgen igen för att fixa all julpynt och ha det mysigt även i helgen. Det blir en tripp till Eskilstuna på fredag kväll för att kolla på Hockey och sen ut och äta, sen består resten av helgen av julmys och umgås så mycket jag kan med mitt hjärta.
Här hemma på kvällarna håller jag på endel med Christoffers julklapp, jag lägger tid för att det ska bli så bra som möjligt. Men som ni förstår kan jag inte skriva vad han ska få, men jag hoppas han blir glad iallfall.

Är det någon som har förslag på julklapp till en som har allt?



Det är så mysigt med julen när man har massa ljus tända, äter lussebullar, pepparkakor och dricker julmust och allt detta tillsammans med Christoffer är så mysigt! Jag är så glad att jag har dig, du är bäst. Jag älskar dig ♥
Vi hade våra sista föreställningar i helgen och dom gick verkligen jättebra! Bäst gick det på lördagen då vi hade en fantastisk publik, hela gamla M1:an satt där och min familj satt där och kollade på oss. Alla var possitivt överraskade över showen och det känns jättebra. Måste även säga att Jonna har gjort ett grymt bra jobb som har skrivit hela den här showen, du är grym!


Min härliga klass!

Dom här dagarna måndag och tisdag har vi varit lediga och jag har inte sovit alls mycket inatt så fick bli stanna hemma, hade inte kunnat koncentrera mig på skolan alls eller prestera med den lilla sömnen jag hade inatt.
Jag är inte så taggad på skolan just nu, vill faktiskt bara ha Jullov så man kan få vara i Örebro en längre tid. Den här gången blir det nästan en månad.
.
Mina tankar snurrar väldigt mycket just nu, har jag valt rätt? Det är klart jag har gjort det med tanke på att jag älskar verkligen de jag gör, att stå på scenen. Men man måste ändå ha en plan B och det har jag börjat fundera på väldigt mycket. Står nog mellan Barnmorska eller Polis, tro de eller ej men det är två yrken som jag tycker verkar vara grymt intressanta. Men det är det här som är min dröm som har varit min dröm sen jag var liten men som sagt det är alltid bra att ha en plan B!
.
Sen är det klart jag har andra drömmar med, och det är att jag drömmer väldigt mycket om att få barn att skaffa familj och flytta till hus och bara visa massa kärlek!
Fick höra idag att två stycken skåne tidningar hade recenserat våran show MOVIE MIX! Så självklart var man inne och läste, är mycket nöjd! Hitta även lite bilder där så här får ni se lite..
.
.

Tecknat
.

Emelie & Jimmy
.

Jennifer & Ellen-Maria
.

Leave your hat on
.

Decode
Jag har haft helt fantastiska dagar tillsammans med Christoffer. Helt otroligt mysigt och vi har bara spenderat tid tillsammans och bara varit. Det är det bästa att få vara med honom och känna att man inte har någon aning om tiden utan bara tänker på stunden och låter tiden få stå still. Igår hade super mysigt på kvällen vi köpte hem ost, kex, vindruvor och drack vin. Vi hade tänt ljus i hela vardagsrummet och det var helt fantastiskt. Det är svårt att sätta ord på det men det var bara kärlek. Dom här dagarna har verkligen bara varit kärlek och tid tillsammans. Du är verkligen den mest fantastiska människa jag mött. Föralltid du och jag!
.
Imorgon börjar dom vanliga lektionerna igen men då går vi in i fortsättningskursen och jag börjar med dans kl 9.00 med Jonna. Vi ska börjar spela in i studio den här veckan men har inte riktigt bestämt mig vilken låt jag ska välja än men det kommer.
.
Ni som läser har ni något förslag så får ni gärna skriva!
En jul-låt kanske?
En balad?
.
Till helgen har vi föreställningar igen och på fredag kommer Christoffer hit igen och ska förhoppningsvis se showen yttligare en gång för han tyckte den va så bra. Mina familj och några vänner från Malmö kommer och kollar på lördagen och på kvällen där har dom gamla M1:orna fest för oss som går där nu. Även dom kommer och kollar på lördagens föreställning.
Premiären gick hur bra som helst!
Allt har verkligen gått jättebra. Föreställningarna har varit hur bra som helst och vi har berört publiken, fått dom att skratta och förhoppningsvis gett dom en grym upplevelse.



.
Efter premiären i fredags hade vi premiär middag/fest det vart också grymt lyckat. Men som vanligt så känner jag att det är någon som saknas och det är Christoffer. Jag har alltid roligast när jag är tillsammans med honom. DU lyser verkligen upp min vardag älskling!
.
I lördags kom han till mig och på kvällen var han tillsammans med Björn, Karin och Jossan o kollade på föreställningen. Det var faktiskt första kvällen jag var nervös, men det brukar vara så för mig. Känner jag någon i publiken blir jag mer nervös, speciellt när det är någon som jag älskar och som jag vet älskar mig. Då vill man alltid prestera sitt bästa. Vi lyckades även beröra dom vilket jag är nöjd med för jag vet att han är rätt kritisk när det gäller sånt här. För efter föreställningen när jag träffade honom så hade jag verkligen ingen aning om vad han skulle säga, vad han tyckte om föreställnigen? och om jag var bra? Men han krama om mig stort och sa
.
Christoffer - Fy fan vad bra, Det här är det bästa jag har sett!
Jag - Va? tycker du verkligen det?
Christoffer - Ja, herregud! Hur bra som helst! Och du är så vacker att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
.
Jag blev verkligen chockad över att han tyckte det var så bra. Jag gav honom tydligen en grymt mäktig känsla i kroppen som fick honom att känna nått speciellt, för det kom tårar och senare på kvällen så skrev han såhär till mig.
.

Min stärna, min älskling, mitt allt! Jag kan inte beskriva med ord hur stolt jag är över dig, du var så fantastiskt vacker och så fantastiskt bra att det inte finns ord för det. När du sjöng ditt avslutningsnummer, Madelene, den känslan du gav mig går inte beskriva med ord. Den överlägstet mäktigaste känslan jag någonsin känt! Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Att jag inte kunde sluta gråta, när föreställningen var slut och du kom in i mina armar - hoppas jag får dig att förstå någorlunda hur mäktigt jag tyckte att det var, och vilken känsla du gav mig. Har aldrig varit i närheten av den känslan förut - jag hittar inte ord för det. Min prinsessa, du är verkligen det underbaraste som hänt mig!

.
.
Bättre betyg kan man inte få och jag är så lycklig. Jag har världens bästa, vackraste, underbaraste och mest älskvärda pojkvän. Det finns inget som kan mäta sig med vad jag känner för honom. Han är det bästa som har hänt mig och jag kommer aldrig sluta älskar honom för känslorna blir bara starkare och starkare.
Jag älskar dig Christoffer <3
Den här veckan har verkligen bara bestått av rep, rep och åter igen rep. Det är inga korta dagar vi har heller de har sett ut såhär. Vi börjarn skolan 9.00 då ska vi vara uppvärmda och klara sen kör vi till 01.30 då får man gå hem och sova, så trött kan man verkligen säga att jag är nu.
.
Men ikväll hade vi genrep inför publik och det gick så galet bra! Alla är jättenöjda och lärarna med, vi har fått en grym respons den här kvällen och nu är det bara att behålla den här glöden uppe för imorogn är det PREMIÄR!
.
Jag är helt död och det snurrar i huvudet på mig så jag tänkte försöka somna rätt tidigt ikväll så jag får sova mycket. Imorgon har vi sovmorgon med helt galet skönt, börjar 11.30!
.
Längtar tills på lördag när Christoffer kommer hit! :)
Jag har haft en helt underbar vecka hemma i Örebro. Tagit det så lugnt och bara njutit av att vara hemma, det här var verkligen behövligt känner jag. Men idag åker jag tillbaka till Bjärnum och på fredag har vi Premiär!!
Det är helt sjukt va tiden går fort, man hinner ju knappt ens tänka så har det gått från sommar till vinter.
.
Min vecka har bestått mest av umgås med vänner och mysa med Christoffer. Det är helt underbart att vara med er alla nära och kära, ni betyder jättemycket för mig!
.
Igår spendera jag dagen med Sabina sen väl hemma fixa jag massor och när hjärtat mitt kom hem vart han jätteglad för att jag hade gjort så fint och tänt ljus i lägenheten. Vi ringde och beställde mat från Efesos, dom har för god mat där.. mums! Ibland måste man få vara lite lata och lyxa till det, sen hade vi en jättemysig kväll tillsammans.
Nu är han iväg för att spela semifinalen i fotbolls cupen han är med i, dom är riktigt duktiga hans lag. Själv ska jag träffa Kajsa och Lollo för en fika som förhoppningsvis blir på svampen där Emma jobbar så man hinner träffa henne med!
.
Så här såg det ut hemma när hjärtat mitt kom hem, massa kärlek!
Idag har jag spenderat nästa hela dagen tillsammans med Sabina.
Först så körde jag hjärtat till hans samling (dom har fotbolls cup) efter de åkte jag hem till Sabina där vi var ett tag satt och prata och bara var helt enkelt. Sen åkte vi till Vardagsrummet ett mysigt café och hängde där en stund. Sköt att få lite tid och bara prata av sig en massa. Sen var jag snäll och körde henne till jobbet, hon ska jobba natt på MAX.
Och jag har bara suttit här hemma sen dess fixat lite i lägenheten och väntar på att Christoffer ska komma hem så vi kan mysa lite. Det är sista kvällen hemma i Örebro innan jag åker tillbaka till Bjärnum.
Hjalmars revy var hur bra som helst, vi hade jättetrevligt och jag är mer än nöjd med kvällen. Efter en kanon föreställning med god mat åkte vi in till stan och satte oss på Pitchers och prata vidare. Så tack alla ni som var med igår kväll!
.
Jag har gjort lite mysigt här hemma nu tills Christoffer kommer hem! <3

Mitt höstlov har hitils varit hur bra som helst. Jag tar de lugnt träffar kompisar och umgås massor med Christoffer, bättre kan de inte bli!

Jag har hunnit med att träffa endel kompisar och de är väldigt skönt för vissa av dom har jag inte träffat sen jag flyttade från stan. Men nu har vi uppdaterat varandra med allt vi bör veta. Har även hunnit med lite shopping och varit ifrån Örebro med.

Idag träffade jag en efterlängtad Louise och vi satt och käka en god lunch på Creperiet, där får man verkligen mycket för pengarna. Vi satt och pratat ett bra tag sen tog vi oss en sväng på stan. Jag shoppade två nya Bh:ar vit och rosa sen köpte jag även sminkborttagning som jag ska ha till showen.
Sen åkte jag med älsklingen till Eskilstuna där han skulle jobba på eftermiddan/kvällen så det var rätt mysigt att åka iväg en lite sväng. Måste även säga att jag är grymt stolt att vara Christoffers flickvän!

Imorgon ska jag hjälpa min mormor med lite ärenden på stan sen ska bilen in och få vinterdäcken på. Och på kvällen ska jag på Hjalmars Revy tillsammasn med Evelina, Kristoffer och mitt hjärta. Jag ser verkligen fram emot de för jag brukar alltid gå på deras show och nu är ju även Amanda med så då är det ett måste.



Men shit jag har ju glömt att berätta att jag har sytt en svart långklänning till mig själv!
Det var helt sjukt.. jag drömde natten till tisdagen att jag sydde mig en långklänning så därför var jag bara tvungen att göra de så det var bara att åka upp på stan och handla typ och nu är den klar! Ibland måste man vara lite spontan, eller hur?

Nu blir det här ett långt inlägg för det var fem dagar sen jag uppdaterade här, jag ska försöka göra mig rätt kortfattad.
.
Nu är vi klara med både ljus och ljud sättningen inför showen. Det kommer verkligen bli hur bra som helst, jag är mer än nöjd. Vi har varit väldigt effektiva så det har gått rätt fort, eller fort o fort de har tagit mer än en hel dag men vi hade räknat med att få stanna längre in på natten vilket vi inte behövde.
I fredags fyllde min mamma år och Christoffer kom till mig så i lördags kväll efter vi hade ljudsättning så åkte vi in till Malmö för att fira henne. Det var jättemysigt och vi fick god mat.
Söndagen fortsatte vi med akt 2 och vi satte ljud på den. Då hade jag bland annat mitt solo och i det har jag en väldigt ljus ton men jag satte den allt :)
Efter att den dagen var slut och vi hade fått snacka med Rickard med vad vi skulle köpa i smink vägar inför showen så begav vi oss hem jag och Lovisa. Gillar den tjejen stört mycket, hon är super go. Våran andra pingla Emelie tog sin bil men vi åkte tillsammans ändå. Förhoppningsvis åker Emelie med i min bil med mig och Lovisa hem på söndag.
.
Idag har jag varit med Amanda hela dagen, det var verkligen på tiden. Vi har inte setts sen augusti så nu tog vi en hel dag tillsammans med massa mys och bara prata med varandra. Christoffer har varit i Stockholm på möte hela dagen men nu är han hemma och jag lagade mat till oss så vi har bara myst nu ikväll.
.
Imorgon blir det först några ärenden som bland annat är att jag ska hämta en klänning på kulturskolan här i Örebro som vi ska låna till showen. Sen ska jag träffa Amanda Flack, det känns också som det var hur längesen som helst jag träffa henne. På fredag ska jag gå och kolla på henne, hon är med i Hjalmars Revy så det ska bli hur kul som helst det med speciellt har jag bra sällskap med mig.
.
Så den här vecka ska jag bara försöka träffa så många kompisar som möjligt och få lite kvalitets tid tillsammans med dom och självklart spendera tid tillsammans med Christoffer!
.
Glöm inte att komma och kolla!