Nu är man nere på ensiffrigt och det är 9 dagar kvar till lillpluttan är beräknad. Jag har fått/haft mycket sammandragningar och även en molnande mensvärk (vilket jag inte haft tidigare). Sammandragningarna har jag börjat klocka bara för att se hur länge dom vara och dom ligger på 45-50sek och med 10min mellanrum, men dom gör ju inte så ont. Den molnande värken fick jag i förrgår och hade även hela dagen igår. Kanske att en liten del av slemisen gick i fredags, men är inte säker.

 

Läste i en annan blogg där bebisen nydligen kommit till världen. Hon skrev så bra om tiden efter, det är aldrig någon som pratar om den. Och det var skönt att läsa samtidigt så fick man lite tips. Alla säger ju att all smärta försvinner när barnet är ute. Visst den smärtan som man har just då. Men man mår ju inte direkt prima ballerina efter.

Ni kan läsa här: http://ettlivsomm.blogg.se 

 

Blir de en liten påskbebis tro?

Min sambo är jättesvår att köpa födelsedags present till. Killen har allt och han är även rätt kräsen vad gäller kläder osv, han tar inte direkt på sig vad som helst. Förra året fick han en stor överraskningsfest av mig där alla vänner, släkt och familj var samlade utan att han visste något. Det blev en stor fest med allt man kan tänka sig, hade till och med ordnat med en bartender dagen till ära. Han fyllde 25år då och de är självklart en dag att fira. Festen ägde rum på Najobar och vi håll på långt in på små timmarna. Jag fick mycket hjälp av hans mamma och pappa, annars hade jag inte klarat de. Att hålla allting hemligt och alla grejer gömda när man bor tillsammans är inte det lättaste. 

Nu fyller han snart igen och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på denna gång. Någon som har ett förslag?