Nu börjar verkligen jul tiden att smyga sig på. Vi har våra chocklad kallendrar som nästa är ett måste varje år. Vi har börjat julpynta massor här hemma och snart säger det pang så är Julafton här. Jag vet inte än hur det blir för mig på julen men det löser sig alltid. Idag har jag varit ledig så jag har tvättat och gjort iordning i nya garderoben som vi inhandla igår, blev riktigt bra faktiskt. Sen nu på kvällen har jag träffat en efterlängtad Evelina. Stan hade shoppingkväll och hade öppet till 21.00 så visst blev det allt lite shopping för min del där.
.
Såhär ser garderoben ut, fast den är inte såhär stor utan bara den delan med tvådörrar. Supersnygg!
.
Vi handla även endel småsaker på Ikea bland annat till garderoben.
.
Som jag skrev tidigare så var jag på en shopping kväll ikväll, det blev inte så mycket shopping för min del. Det blev bara två saker.
.
Rihannas nya parfym på ParfymPia för 338:- (Erbjudande 20%)
.
Pälsväst från H&M för endast 149:-
Dock är jag lite osäker på denna väst så ska väll testa lite här hemma så får vi se, har öppetköp till 8/1 så jag behöver inte direkt skynda mig.
Det var väldigt längesen jag skrev här i bloggen och det är nog mest för att från början så skulle det bara vara en blogg för det som hände i Bjärnum och för att mina vänner skulle kunna läsa och se vad som sker.. med tanke på att jag hade väldigt mycket att gör.
.
.
Nu tänkte jag berätta lite vad som händer just nu.
.
Jag jobbar väldigt mycket just nu, jag har tre jobb och är sällan ledig. Jobbar mest på Carlings på Marieberg Gallerian, där trivs jag hur bra som helst och det passar mig bra. Jag jobbar även på en skobutik som heter Bergqvistskor där jag inte är lika mycket eftersom jag jobbar så mycket på Carlings.
Två kvällar i veckan så undervisar jag på Marie Kühlers dansskola Entré där jag är musikallärare för barn.
Har två grupper på 10-12år där dom får lära sig dansa, sjunga och grunder i teater för att dom ska få en bra grund redan som små. Trivs även där hur bra som helst men som sagt ibland blir det lite mycket jobb för mig.
.
Saknar även min familj väldigt mycket och min kära vän Hanna som även hon bor i Malmö där min familj bor.
Ibland känns det som man bara hade önskat att alla ens nära och kära skulle vara samlade på samma ställe men det är inte så lätt när man har olika drömmar och olika mål i livet, då blir de lätt att man sprider ut sig i Sverige.
.
Inom musiken håller jag på lite, inte så mycket som jag hade velat men jag kommer ta tag i det där mer snart. Jag dansar själv på dansskolan där jag är lärare och sjunger på olika grejer. Den här hösten har jag sjungit på två dop och spelat in lite i studio, vad jag har spelat in för kan jag tyvärr inte berätta men snart kan jag nog skvallra lite för er. Sen kommer jag nu i jul sitta och sjunga julsånger i min butik på Marieberg så där får ni gärna komma in och lyssna och sen handal lite julklappar eller kanske en fin jul outfit till er själva. Men när det blir kommer jag återkomma med.
.
I slutet av september var jag på en härlig semester tillsammans med Christoffer. Vi var i Turkiet på ett fantastisk hotell där dom hade ALLT, det var verkligen en semester där vi bara slappnade av och njöt av solen och alla god mat.
.
Nu har ni fått en lite uppdatering om mitt liv just nu. Jag kommer inte vara så duktig på att uppdatera men jag är glad att se att jag fortfarande har besökare här i min lilla blogg. Har ni frågor eller annat så är det bara ni skriver det så besvarar jag så gott jag kan!