Ibland får jag inpuls grejer som jag måste göra och det blev det idag. Ring till frisören kl 12.15 och fick tid 12.45 så det blev snabba bud.  Nu är allt klart inför midsommar, det blir midsommar firande med massa vänner hos Krulet och Evelina. Imorgon ska vi åka och inhandla alla go saker som ska has till midsommarafton. Det kommer bli en riktig traditionell midsommar vilket jag ser fram emot. Vi kommer även få träffa det nya underverket Sivan (Zebbe och Joannas bebis).
.
Jag blev jättenöjd med klippningen och det är inte ofta jag blir det, så jag kommer garanterat gå tillbaka. Blev mest förändring på längden då jag va trött på mitt långa hår. Nu är det ca 1 och en halv decimeter kortare!
.
Jag ska hem till Lundgrens om en stund, har inte träffat dom på så länge så det ska bli riktigt kul, se om barnen känner igen mig fortfarande. Jag var barnflicka i den familjen förra sommaren.
.
Ska ta kort sen på håret så ni får se hur det blev!
Jag vet verkligen inte alls vad jag ska göra med mitt liv just nu. Jag har inget jobb och jag får inget heller. Jag hade lite planer inför hösten men dom planerna sprack, så nu står jag här och har ingen aning om någoting. Det känns som jag måste ta en dag i taget och hoppats på det bästa. Nu hoppas jag att Kulturförmedlingen godkänner mig och att jag då får chansen att jobba inom mitt område. Juste nu skulle jag bara vilja vinna några miljoner så jag kan göra precis vad jag vill, inte behöva tänka att jag kan inte göra det eller det.
Det är faktiskt så mycket lättare att gå i skolan än att vara ute i arbetslivet just för att det är så svårt just nu att få jobb. Aja nog prata om det!
.
Om en stund ska jag åka hem till Therese, Kim, Ellah och lillebror för att fira Ellah som fyllde 2år förra lördagen men då kunde dom inte ha kalas för att lillebror kom till världen dagen innan.
.
GRATTIS LILLA SÖTNOS!
(Bilden lånad från theresewickman.blogg.se, Ellahs mamma.)
Den här bloggen skulle jag har för att ni skulle kunna läsa hur jag har det i Skåne och vad jag gör under min utbildning. Men nu är ju året slut och jag har flyttat tillbaka till Örebro, har inte bestämt mig än om jag kommer fortsätta blogga men troligtvis kommer jag göra det. Men nu kommer det handla mer om Musik, Mode och självklart min vardag som sambo igen. Ska försöka byta design också så det inte står "Mitt liv i Bjärnum" för nu är det isåfall "Mitt liv i Örebro som sambo". Vi får helt enkelt se vad resultatet blir.
Tänkte bjuda på en Jullåt nu på sommaren, lite konstigt kanske men det var en låt jag spela i under min tid i Bjänum. Spelade in den i julas har även en ny så den kommer väll också komma upp här på bloggen.
.
Kan berätta vad som händer i sommar:
18 Juni - Kalas för Ellah.
19 Juni - Bröllops fest.
Midsommar - Leken med Christoffers släkt eller vara med vännerna, inte bestämt än.
1 Juli - Jag fyller 21år och Harju och Sofie kommer hit till Örebro.
3 Juli - Christoffer åker till Halmstad men grabbarn a.
6 Juli - Ullared med Evelina och Jessika.
7 Juli - Vi tjejer anländer till Halmstad med grabbara.
10 Juli - Åker från Halmstad till Malmö till mina föräldrar för att fira mig.
.
Lite som är bestämt uppdaterar mer sen vad som händer mer i sommar.
.
NÅGON SOM VET HUR MAN LÄGGER UPP EN LJUDFIL I BLOGGEN?